Er was eens… Sneeuwwitje (met winactie) 10

Sinds mijn zesjarige naar Sneeuwwitje de Musical is geweest, raakt ze niet uitgepraat over dit sprookje. Maar om nu elke week naar de voorstelling te gaan, zit er niet in. Dan maar het verhaaltje een keer extra voorlezen. En nou ja, vooruit dan maar, ik speel het sprookje ook nog wel een keer mee in haar fantasiespel. En sinds kort is er nog een optie, er is een nieuw deel in de serie carrousel-kijkdozen, namelijk Er was eens… Sneeuwwitje’

Dit kijkdoosboek is, zoals de naam het al zegt, een boek en kijkdoos in één. Het vertelt niet alleen het verhaal van Sneeuwwitje, maar laat het ook zien met acht schitterende 3D-scènes. Tijdens het voorlezen draait je kleintje steeds een nieuwe scène voor het kijkdoosgaatje, en het beleeft zo het sprookje van dichtbij.

Eerder verscheen al een variant van Roodkapje; ‘Er was eens… Roodkapje’

Sneeuwwitje_3D_2

Winnen
Namens Uitgeverij De Fontein mag ik twee van deze Er was eens… Sneeuwwitje’ kijkdoosboeken weggeven! Om mee te doen met deze winactie laat je een berichtje op het winformulier achter over jouw kleintjes favoriete sprookje en volg je Voormijnkleintje.nl op Facebook of Twitter.

 

Kijkje achter de schermen? Volg Voormijnkleintje.nl op INSTAGRAM

Previous ArticleNext Article

10 Comments

  1. Ons meisje vindt alle sprookjes en alle sprookjesfiguren leuk! Dat kan natuurlijk ook niet anders met een moeder die gek is op sprookjes en dus graag sprookjes voorleest!

  2. Mijn dochters zijn allebei dol op sprookjes, ze kijken de dvd van Sneeuwwitje regelmatig, maar ’s avonds voor het slapen gaan zijn Roodkapje en Hans en Grietje favoriet.

  3. Wauw, wat zal mijn dochter dit leuk vinden! Haar lievelingssprookje is Sneeuwwitje. Ze is dan ook dol op de 7 dwergen!
    Ik was al een follower van jullie op twitter 😉

  4. Mijn meisje vind Ariel de zeemeermin echt geweldig, daarnaast Sneeuwitje en dan vooral de dwergen 😉

  5. Mijn dochter is gek van sprookjes met prinsessen, Doornroosje, Ariel de zeemeermin, Sneeuwwitje, Assepoester en ga maar door. Zo mooi dat ze zich helemaal inleeft

  6. Raponsel. Ze heeft van die mooie lange vlechten. Nu wil mijn dochter van 5 jaar ook zulke lange vlechten…