Winactie: een exclusieve Disney On Ice Olaf knuffel

Olaf is op zoek naar warme knuffels! Wil jouw kleintje ze aan Olaf geven?

De peuter houdt ook van Olaf's warme knuffels!

De peuter houdt ook van Olaf’s warme knuffels!

Naast dat we 4 kaarten voor Disney On Ice weg mochten geven, mogen we ook nog een Disney On Ice Olaf knuffel weggeven! En wie wil er nou geen warme knuffels van onze lievelingssneeuwpop?

Meedoen is simpel! Laat ons in een reactie (hier, op het winformulier of op Facebook) weten waarom jij warme knuffels van Olaf nodig hebt. Wie weet komt hij dan binnenkort naar jou toe!

large-banner_bloggers

Disney On Ice

Vier samen met je favoriete personages een kwart eeuw van de meest onvergetelijke Disney verhalen. Ga mee met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald, Goofy en Katrien op reis naar de tijdloze werelden van Disney’s The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Peter Pan en Disney’s Frozen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm allertijden.  Vrolijke muziek, geliefde personages en onvergetelijke momenten zorgen ervoor dat Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration een ervaring wordt die jij en je familie nooit zullen vergeten.

Van 23 t/m 30 december 2015 in Jaarbeurs Utrecht en RAI Amsterdam – www.disneyonice.nl

 

Comments

 1. Ingrid dijk-hopster says

  quintem verdiend warme knuffels van Olaf omdat het gewoon een lief jongetje is dat altijd lief is voor anderen en speelgoed weg geeft aan andere kindjes omdat ze het leuk vinden om mee te spelen of omdat hij ze lief vind, dus mag hij zelf wel eens verwend.

 2. Marieke says

  Sinds kort (ja ja, heb er aan toegegeven) kijkt onze dochter dagelijks naar de ‘ijsprinses’! Z kan er geen genoeg van krijgen! Hoe leuk zou het zijn als Olaf straks bij haar in bed kan komen logeren?!

 3. MaHwish says

  Ahh wat leuk! Ik zou dit graag willen winnen voor mijn vierjarige neefje die afgelopen weekend is geopereerd. Hij zag mijn dochter laatst in een Elsa jurk en zei dat hij ook graag een Frozen outfit wou. Dat gaat misschien niet lukken maar dit zou hem zeker verblijden.

 4. Nicole says

  Superleuk! Ik zou graag willen winnen voor mijn neefje die hier voor het eerst Sinterklaas komt vieren. Hij is helemaal gek van Olaf :-)

 5. Sanne says

  Mijn jongens knuffelen mij graag maar kunnen niet genoeg knuffels hebben. Zelfs de oudste van 11 doet nog vrolijk mee. Hij zou deze nooit voor zichzelf durven vragen maar Sil zou er denk ik zo blij mee zijn!

 6. Joy says

  Superleuk! mijn dochtertje heeft net een “grote-meiden-bed”gekregen met frozen overtrek. Een olaf knuffel zou er erg leuk bij zijn!

 7. Tamara says

  onze dochter heeft een knuffel van Olaf nodig, omdat ze helaas niet meer met oma kan knuffelen.

 8. melissa says

  Zoontje jarno van 2,5 moet volgende maand voor de 4e keer geopereerd worden en dan kan hij wel een lieve knuffel gebruiken!

 9. Petra L. says

  Oooh, wat zou dat leuk zijn voor mijn dochter. Ze vindt ‘m echt helemaal geweldig, ‘t sneeuwmenneke tovert altijd een glimlach op haar gezicht. Dan is ze net zo ontwapenend als hij.

 10. Annie de Waal says

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, zal ze prachtig vinden, erg leuke knuffel !! :)

 11. Anton Hompe says

  op 22 april is mijn kleindochter Esme jarig en ik zelf ook dus dat vieren we samen met deze knuffel………………..nu vast ***