Winactie: 3x een Minions dvd

Yes, het is zover! Nadat ze de show stalen en wereldwijd de harten veroverden van de kijkers in de Verschrikkelijke-ikke-films, schitteren ze nu voor het allereerst in hun eigen film, Minions. Vanaf vandaag beschikbaar op 3D Blu-ray, Blu-rayCombo Pack en dvd. Deze versies bevatten drie gloednieuwe mini-movies en nog veel meer Minions. Dé film om in huis te hebben voor de komende wintermaanden.

minion-dvd-winnen

Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een eencellig geel organisme. Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T. Rex tot Napoleon. Helaas worden ze door hun klungeligheid steeds weer werkloos en na een lange periode zonder leider gaan drie Minions op een ontdekkingsreis op zoek naar een nieuwe baas. Kevin, Stuart en Bob raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een nieuwe slechterik leidt: ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk, Scarlet Overkill. Onze gele helden belanden in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

Winnen

Wij mogen 3 dvd’s weggeven onder onze bezoekers (of hun kleintjes) die ook aan de Minion Mania lijden. Super leuk! Om een kans te maken, vul je het winformulier in en volg je Voormijnkleintje.nl op Facebook.

En onthoud: I can’t make everyone happy. I’m not bacon.

Succes!

Previous ArticleNext Article

10 Comments

 1. Ja, de minions!!!! Mijn meiden zijn groot fan van deze gele wezentjes. De film hebben we in de bioscoop gezien en de meiden zeiden meteen: “die willen we op dvd!” Dus wij gaan duimen! BANANAAAASSSSS!!

 2. Minions! Zo leuk. Die 2 jongens van mij zijn verslaafd aan die dingen. Ik vind ze zelf ook altijd erg leuk. Echt een film voor het hele gezin.

 3. Onze 2 meiden zouden hier echt dolblij mee zijn..!
  Ze zijn echt helemaal verslingerd aan de Minions en zijn super benieuwd naar deze film!
  En nu de winter er toch echt aan gaat komen is een mooie film op een regenachtige zondagmiddag met een lekkere schaal popcorn erbij wel heerlijk knus.. ♡♡

 4. mijn dochter is gek op deze schattige gele poppetjes!
  we hebben de dvd nog niet dus, duimen

 5. Super gaaf. Zelfs papa vind dit leuk. Plezier voor het hele gezin.

 6. Wauw hier zeurt mijn kleine verschrikkelijke ikke al een poostj over.. Dus zou hem graag voor hem winnen