Waar ben jij geweest? Op deze wereldkaart muursticker kun je een pin zetten!

muursticker wereldkaart

Dat ik een zwak heb voor land- en wereldkaarten, blijkt wel bij ons in huis. In elke kamer hangt minimaal één land- of wereldkaart. Ik weet niet precies waar mijn liefde voor deze land- en wereldkaarten vandaan komt. Wel weet ik dat ik graag de wereld ontdek met mijn gezin. En stap één daarvan is wegdromen bij de plekken en landen die ik vind op deze kaarten. 

Een voordeel van zoveel land- en wereldkaarten, is dat mijn kinderen een heel goed besef hebben hoe de wereld ingedeeld is qua land en zee. Ze kunnen je al aardig vertellen waar Amerika en Australië liggen. En Suriname! Het land waar we komende zomer naartoe vliegen én dat we dus alvast gepind hebben op de nieuwste wereldkaart muursticker.

Wereldkaart muursticker met pin points

Deze wereldkaart muursticker hangt bij mijn jongste dochter aan de wand. Ik was al een tijdje op zoek naar een wereldkaart waarop we onze bezochte landen kunnen pinnen. En toen kwam deze muursticker van Muurstickerstunter voorbij. Het leuke aan deze wereldkaart muursticker is dat je er pin points bij kunt bestellen. Precies wat ik zocht!

Opbrengen van de muursticker

Het opbrengen van de muursticker is niet heel moeilijk, maar je moet er wel even de tijd voor nemen. Het is precisiewerk en je wilt de muursticker natuurlijk wel zo glad mogelijk tegen de muur krijgen. Daarom kun je voor een muursticker ook alleen gladde, of een zo glad mogelijke ondergrond gebruiken. Een lichte structuur zoals bijvoorbeeld glasvezel behang is ook mogelijk. Met een rakel (plakhulp) lukt het om de muursticker strak tegen de muur te plakken. Je zou hier ook een pinpas of iets dergelijks voor kunnen gebruiken. Maar de rakel werkt toch echt iets lekkerder.

wereldkaart muursticker

Na wat geduld hangt de wereldkaart muursticker en kan het pinnen beginnen. Het leukste om te zien is de verbazing van mijn kinderen. Wow, zijn we daar ook helemaal geweest? Deze wereldkaart muursticker kun je personaliseren naar eigen kleur en formaat. Toch heb ik voor de standaard zwart met rood gekozen. Simpelweg omdat ik dit de mooiste kleurencombinatie vond tegen de lichtblauwe muur van mijn dochter.

wereldkaart muursticker pin

Voordeel van een muursticker

We hebben nu dus heel wat land- en wereldkaarten aan de muren hangen. Maar dit was de eerste wereldkaart in de vorm van een muursticker. Voordeel van een muursticker is dat de sticker heel gemakkelijk te verwijderen is, zonder dat je daarmee de muur beschadigd! Je laat dus geen gaten van ophangsystemen of lijmresten achter op de muur.

Maar voorlopig laten we de wereldkaart muursticker nog lekker even hangen. En ik hoop dat er nog heel veel pinnetjes bijkomen op de landen die mijn dochter de komende jaren gaat bezoeken.


wereld kaart muursticker pin

Previous ArticleNext Article