(Web) winkelen voor de heren

webwinkel

Mijn zoon is een echte kerel als het op webwinkelen aankomt. Hij weet wat hij wil, gaat recht op zijn doel af en twijfelt geen moment met bestellen. Dat is bij de meiden wel anders kan ik je vertellen. Doe die maar in het mandje, nee toch die. Oh nee, die is ook wel erg leuk. Nou doe toch maar helemaal iets anders. En terwijl mijn meiden tig pagina’s met rokjes, jurkjes en shirtjes afstruinen, surft mijn zoon naar de webshop van Knolpower. Mikt een paar items in zijn mandje en is tevreden. En zo doet de man het ook. Nou ja, hij surft niet naar Knolpower, maar hij komt bij items als New Era heren kleding terecht. 

New Era heren kleding

New Era staat vooral bekend om zijn caps met zijn NY logo. Maar inmiddels is de New Era heren kleding ook niet meer weg te denken. De kleding heeft een mooie pasvorm met een sportieve look. Echt iets voor de man die het liefst de hele winter een sweater draagt. En in de zomer een fijn t-shirt. Net als zijn zoon. Maar in dit geval niet met KP op zijn sweater of shirt, maar NY. Toch wordt het webwinkelen bij de man ietsje lastiger gemaakt. De shop zit namelijk vol met toffe herenkleding. Merken als Jack & Jones, Urban Classics en Superdry zijn toch ook wel verleidelijk om even doorheen te surfen. Maar niet te lang…

Sportieve look

Een sportieve look is het helemaal komend seizoen voor de heren. Een New Era cap past perfect bij een sportieve look. Lekker casual en vooral, mannen houden ervan, lekker makkelijk. En zo kunnen heren weer heel doelgericht een zomeroutfit bij elkaar winkelen. Want als je weet wat je hebben wil, waarom zou je dan drie kwartier in een webwinkel blijven hangen?


Afbeelding: Olesia Bilkei/Shutterstock

Previous ArticleNext Article