We hebben een vacature!

Een lokaal bedrijf is per direct op zoek naar de perfecte werknemer. Het betreft een een onbenoemde fulltime functie met veel overuren. Een ver beneden gemiddeld salaris, weinig tot geen doorgroeimogelijkheden en bar slechte secondaire arbeidsvoorwaarden. Kontenlikkers, verplichte sollicitatiebrievenschrijvers en kandidaten die zich beter voordoen dan ze zijn, worden op voorhand al niet uitgenodigd.

Ben je enthousiast geworden en beschik je over de volgende kwaliteiten? Dan zoeken we jou!  

Functie eisen:

– Je hebt lage tot geen verwachtingen. Dit betreft vooral de verwachtingen met betrekking tot onze HR-afdeling en zijn taken, als het salaris, bewaken van de veiligheid, de rechten van de werknemer zoals zwangerschapsverlof en indelen van vrije dagen.

– Je beschikt over een ongekende flexibiliteit.

– Je bent tussen de 25 en 30 jaar.

– Je hebt minimaal 20 jaar werkervaring in deze branche, maar je zit niet vastgeroest aan je eigen ideeën over dit vakgebied.

– Je weet van aanpakken, je klaagt niet en je hebt geen 06.00 tot 23.00 mentaliteit.

– Nachtdiensten zijn geen enkel probleem, ook niet na een dag- en avonddienst.

– Je vindt het prima om dingen te doen die je eigenlijk helemaal niet wil doen. Suggesties voor verbetering worden bespot, belachelijk gemaakt en onmiddellijk afgekapt.

– Je hebt vrijwel geen ambities en drang om jezelf te ontwikkelen. Je haalt voldoening uit wat een minderjarige je opdraagt.

– Je mag niet zwanger zijn of zwanger worden.

– Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Maar je hebt er geen problemen mee dat er niemand naar je luistert.

– Je beschikt over een brede glimlach, maar ook over een brede rug om alle shit op te kunnen dragen.

– Je vindt deze functie het allerbelangrijkste wat er is.

– Je hebt heel veel geduld en een hoge tolerantie voor onbekwame mensen.

– Je gaat graag de uitdaging aan om aan onrealistische, onbereikbare en onhaalbaar hoge verwachtingen te voldoen.

– Je kunt onder elke omstandigheid je emotie bedwingen. Huilen en schreeuwen komen niet in jouw boekje voor.

– Je beschikt over bovennatuurlijke krachten en hebt het vermogen om niet gefrustreerd te reageren wanneer het veel te lang duurt voordat er überhaupt iemand naar je luistert.

– Je hebt affiniteit met kinderen, of hoe je die wezentjes ook noemen wil.

Arbeidsvoorwaarden:

– Geen enkele vrijheid.

– Een dynamisch maar vooral chaotisch team.

– Als beloning kun je verwachten dat je nog meer werk van anderen ontvangt en mag uitvoeren zonder hiervoor erkenning of compensatie te krijgen.

Voldoe je aan onze functie-eisen? Dan maken wij graag kennis met je! Solliciteer door op de sollicitatieknop te klikken.

Want moeder neemt ontslag.

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Echt hè!!! Dit soort dingen vragen bedrijven tegenwoordig. Maar begrijp ik dus dat je ontslag hebt genomen?☺️ Met deze eisen zou ik hetzelfde gedaan hebben.