Met vriendinnen naar Rome [+ Sunny Cars winactie]

roadtrip rome

Op een gegeven moment kom je in het moederschap op het punt dat je wel even afstand kunt en wilt nemen van je kleintjes. Het valt onder het kopje ‘loslaten’. Bij de één komt dat punt aanzienlijk sneller dan bij de ander. Want de ene moeder vindt dat moederen na zes maanden wel even welletjes en trekt erop uit met vriendinnen. En de andere moeder heeft wat meer tijd nodig om los te laten. En weer bij de ander komt die behoefte helemaal niet. Dat kan, dat mag, er is geen goed of fout. 

Maar ik ben wel verdomde blij dat ik een paar dagen met vriendinnen er tussenuit in het vooruitzicht heb. Nu hebben onze kinderen allemaal de kleutertijd doorstaan. En vind ik persoonlijk dat het ook wel tijd is voor mij en mijn vriendinnen om een paar dagen met elkaar te spenderen. In een mooi (warm) land. Bij een fantastische stad.

Wat is het vooruitzicht?

Komende september vliegen mijn vriendinnen en ik naar Italië! Rome, om precies te zijn. Geen van ons is eerder in deze stad geweest en dus zijn alle plekken voor ons nieuw om te ontdekken. Roadtrippen is hot! En omdat je met een huurauto meer ziet, maken we gebruik van een huurauto van Sunny Cars. Hiermee gaan we lekker op de bonnefooi een beetje toeren en letterlijk genieten van de vrijheid. Bovendien komen we met een huurauto ook gemakkelijk op onze bestemming, waar we overnachten. Ongeveer een uurtje vanaf Rome, aan het strand!

On a roadtrip

Ben jij ook toe aan een beetje me-time? Of heb je gewoon zin in een roadtrip met je gezin, want dat kan ook gewoon hè. Check het nieuwe reis-inspiratieboek On a roadtrip’ van Sunny Cars maar. Hier staan zes toffe routes in Zuid Europa in uitgestippeld. Inclusief handige kaarten, duidelijke etappeoverzichten en alles wat je moet weten als je naar een bestemming vliegt en een auto huurt.

roadtrip boek sunnycars

boek sunnycars

Het boek heeft niet alleen handige kaarten en duidelijke etappeoverzichten, maar ook toffe tips als waar te zwemmen, eten en overnachten!

Win €150 huurtegoed bij Sunny Cars

Heb je nu ook écht zin gekregen om op roadtrip te gaan? Dan heb ik iets leuks voor je. Ik mag namelijk in samenwerking met Sunny Cars een huurtegoed van €150 verloten én het boek ‘On a roadtrip’. Om mee te doen aan de winactie tag je onder het Facebookbericht of Instagrambericht degene met wie jij het liefst een roadtrip wil maken.

Afbeelding Rome: Viacheslav Lopatin/shutterstock

Previous ArticleNext Article