Serious Request Difrax speen

Regelmatig zie ik een tweet over Serious Request voorbij komen. Mensen en bedrijven die een actie hebben bedacht om geld in te zamelen om deze actie te steunen. Ook Difrax doet hieraan mee, zij ontwikkelden een limited edition fopspeen en steunen daarmee 3FM en het Rode Kruis door van elke verkochte Ik steun 3FM Serious Request fopspeen van Difrax een donatie te doen.

3FM Serious Request 18 december t/m 24 december 2012

Van 18 december t/m 24 december 2012 sluiten drie DJ’s van 3FM zich zes dagen lang op in het Glazen Huis in Enschede om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de aanpak van deze stille ramp. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en worden uitgebreid geïnformeerd over de actie. Het Rode Kruis kan helpen en wil met haar netwerk van miljoenen vrijwilligers de moeders en baby’s bereiken die dat het hardst nodig hebben. Het Rode Kruis kan kinderlevens redden door hulp en begeleiding voor, tijdens en na de geboorte van een kind. Dit vindt Difrax een krachtig initiatief en daarom ontwikkelden zij een limited edition fopspeen en steunen zij 3FM en het Rode Kruis door van elke verkochte ‘Ik steun 3FM Serious Request fopspeen’ van Difrax een donatie te doen.

Difrax actie

Delen is helpen! Zo luidt de actie op de Difrax Facebook pagina van 18 t/m 24 december. Difrax doneert in deze periode namens iedere nieuwe fan van de Facebook pagina € 0,45 cent aan 3FM Serious Request. Op de 24 december zal Difrax de totale opbrengst van beide acties doneren.

De ik steun 3FM Serious Request fopspeen is online verkrijgbaar via www.seriousrequestshop.nl en www.difraxshop.nl. Gedurende 18 t/m 24 december is de fopspeen te koop in de Mr.Present merchandising truck vlakbij het Glazen Huis en in het VVV kantoor in Enschede.

 

Previous ArticleNext Article