Review: Foto op hout

Ik heb onlangs wat laten maken waarmee ik mezelf een beetje indek als het ooit aankomt op het ‘legefotoalbum-syndroom’. Ik heb een foto op hout van onze jongste laten maken. Een plaatje samen met de andere ‘jongste’ (de hond) waar ik me overigens een stuk minder zorgen over maak qua legefotoalbum-syndroom.

Zij is de laatste die een vol fotoalbum krijgt, maar de eerste die vereeuwigd is op hout. Als dat geen eer is…

Nu zijn er inmiddels een hele hoop aanbieders te vinden op het internet, maar ik kwam terecht bij Fotogeprint.nl. Op deze site kun je kiezen tussen verschillende houtsoorten. Populierenhout, multiplex, steigerhout of je foto op een houtblok. Daarnaast hebben ze o.a. ook nog aluminium en ‘gewoon’ canvas, maar het ging mij om de foto op hout.

De keuze werd uiteindelijk een foto op populierenhout. Leonardo da Vinci schilderde tenslotte zijn Mona Lisa ook op een paneel van populierenhout. Dat zegt al wel wat over de kwaliteit. En aangezien ik wat goed te maken heb voor het lege fotoalbum, speelt kwaliteit een belangrijke rol.

foto-op-hout

Bestellen bij Fotogeprint.nl

Een foto op hout bestellen gaat heel gemakkelijk. Je kiest het formaat, upload je foto, je kiest het materiaal, verhouding, het formaat en eventueel effect (zwart/wit bijvoorbeeld) en eigenlijk is dat alles. Fotogeprint belooft een levering binnen 5 werkdagen. Ik ontving de foto op hout binnen twee dagen en kreeg regelmatig een update van de ontwikkelingen.

Previous ArticleNext Article