Review EasyCollage (+ winactie!)

easycollage kinderkamer

Kleine kinderen worden groot en zo gebeurt het dat we regelmatig de slaapkamertjes van onze kinderen aan het herinrichten zijn. Zoals laatst het kamertje van onze jongste, de inmiddels alweer vijfjarige die volop in haar ‘schooltje spelen’ fase zit. Het speelgoedkeukentje mocht eruit en een bureautje was meer dan welkom.

Op marktplaats heb ik een ouderwets schoolbureautje op de kop getikt, met plakfolie gepimpt en voilà, de kleuterkamer was binnen een handomdraai omgetoverd tot een schoolkind-kamertje. Alleen haar grote witte muur was nog een beetje kaal. En daar kwam EasyCollage in beeld. 

Een ontwerp kiezen valt niet mee

Van EasyCollage mocht ik één van hun te gekke fotocollages uitzoeken voor een review. Echter bleek dit geen makkelijk karweitje, niet dat de site niet lekker werkt, maar het maken van een keuze is niet te doen. Zoveel leuks!
EasyCollage werkt met een aantal ontwerpers samen en deze ontwerpers weten wel hoe zij hun vak moeten uitoefenen. Stuk voor stuk zijn het namelijk ontwerpen om spontaan verliefd op te worden en ja, zie dan nog maar eens een keuze te maken.

Zo zijn de collages van Tante Beun lekker Hollands en speels. Stralen de ontwerpen van Pimpelmees één en al vintage uit en heeft Grootzus ontwerpen waar je een lach op je gezicht van krijgt. Hoe moet ik nu een keuze maken? Ik besluit een hulplijn in te schakelen, een hele belangrijke zelfs, de collage is tenslotte voor haar kamertje bedoeld.

Mijn dochter blijkt wat minder last van keuzestress te hebben, zij kiest namelijk met volle overtuiging voor een ontwerp van Onszelf, om precies te zijn ‘de Flamingo collage’.

Bestellen bij EasyCollage

De naam zegt het al, het maken van een collage is heel easy. Mits je een ontwerp kunt kiezen dus. Wanneer je eenmaal een keuze hebt gemaakt, start je de collagemaker. Als eerste kies je het formaat. De keuze op welk materiaal je je collage wilt afdrukken komt later aan bod in het bestelproces. Eerst ga je aan de slag met de afbeeldingen.

easycollage review

De collage komt dus te hangen op het kamertje van mijn dochter. Samen zoeken we de leukste foto’s van haar en haar vriendinnetjes van het afgelopen jaar. Een flinke klus aangezien mijn telefoon bomvol staat met afbeeldingen van de kinderen en dan niet één fotootje per moment, nee minimaal vijf foto’s van dezelfde situatie. Het maken van deze collage doet me meteen besluiten om eens flink door mijn foto’s te spitten en op te ruimen.

review easycollage

Enfin, we komen eruit en de afbeeldingen zijn gekozen. Met dank aan Instagram, want ook daar kun je je foto’s vandaan halen, een erg leuke optie! Nu komt de keuze waar je je collage op af wil laten drukken. Je kunt er een poster van maken, een canvas, plexiglas of aluminium. Wij kiezen voor een canvas, dat vind ik altijd wel een warme uitstraling hebben. En voilà, de collage is gemaakt! Easy toch?

Een EasyCollage winnen

Ben jij ook helemaal verzot op de ontwerpen van de Nederlandse designers? Ik mag een tegoed van €50,00 te besteden bij EasyCollage weggeven. Hier kun je bijvoorbeeld een canvas zoals hierboven beschreven bestellen. Meedoen is simpel, laat een reactie hier of op Facebook achter en je maakt al kans op een te gekke EasyCollage.

Previous ArticleNext Article

5 Comments

  1. Ik doe heel graag mee. Maar inderdaad, dat wordt wel keuzestress. Wat een keuzes, en dan nog de foto’s. Met twee kleintjes in huis heb ik die genoeg. Maar ik ga de uitdaging graag aan 😉

  2. Wat een mooie collage! Ik zou er ook graag eentje maken met mijn meiden! Op de oude was de jongste nog een baby, dus we zijn wel toe aan eenupdate