Naamlabels van ‘My Nametags’

Sinds de kleuter naar school gaat, heeft hij regelmatig een bakje met de naam van zijn zus erop. Daar is hij het niet mee eens, maar die Cars drinkbeker is niet zo speciaal als hij dacht dus een labeltje erop is geen overbodige luxe. Uiteraard snap ik het wel, hij wil natuurlijk een beker met zijn eigen naam erop vermeld. Logisch.

‘My Nametags’ hielp mijn kleuter van zijn probleem af, door labeltjes op te sturen met zijn eigen naam. En ook nog een stoer plaatje ernaast. Helemaal blij en in zijn nopjes gaat hij nu naar school met een beker die van niemand anders dan van hem kan zijn.

nametags

Nu kan hij natuurlijk wel heel blij zijn met deze naamlabels, maar word ik er ook blij van? Blijven ze bijvoorbeeld goed plakken, ondanks dat ze de vaatwasser in gaan?

De labels dienen op de juiste manier opgeplakt te worden. Als eerste moet je ervoor zorgen dat het oppervlak proper en droog is en na het bevestigen moet je 24 uur wachten met het afwassen van het product. Een kind kan de was doen (maar wel na 24 uur).

Deze labels kunnen ook gebruikt worden op kleding. Althans, op het wasvoorschrift- of merketiket. Handig voor bijvoorbeeld sportkleding. Ook hiervoor geldt dat je 24 uur moet wachten met wassen. Er hier wel één probleempje waar je tegenaan loopt met dit label. Veel kleding heeft een te klein of helemaal geen wasvoorschrift- of merketiket. Hiervoor kun je dan beter de strijklabels *klik hier* gebruiken.

labelfoto

De grote vraag is nu natuurlijk? Blijven de labels na een aantal wasbeurten goed zitten en blijven ze mooi? Het antwoord is ja. De labels hebben we nu een maand in gebruik en ze zitten er nog alsof ze zojuist opgeplakt zijn. Ik kan dus wel zeggen dat de labels aan hun taak voldoen.

Meer info over de labels en designs: www.mynametags.nl

Winnen

We geven een setje naamlabels namens ‘My Nametags’ weg! Kans maken doe je door je gegevens op het winformulier achter te laten.

Previous ArticleNext Article

5 Comments

  1. Goh, dit lijkt me echt heel handig. Zeker als je zegt dat ze goed blijven zitten!

  2. Deze labels zien er leuk uit, en fijn dat ze goed blijven zitten! Bedankt voor de tip!

  3. Super….ik zou het heel graag proberen! Ben al langer op zoek naar labels.

  4. Zou goed van pas komen, mijn zoontje vergeet nogal eens zijn spullen bij de gym.