Mijn Killerbody komt (er) aan

killerbody

Ik ben keihard bezig ben met sporten. Weet je nog mijn blog over ‘zakken chips eten en dat soort Reallifebody shit’. 🙂 Ik ben toen in februari begonnen met het boek ‘killerbody’ van Fajah.

Er komt een dag dat ik een voor en na foto ga plaatsen op mijn Instagram account o.i.d. Alleen nu nog niet. Want, weet je wat bij mij het probleem is. Er gebeurt namelijk niet zoveel positiefs. Ik kom alleen maar aan! 

Laat dat nou net niet de bedoeling zijn. Ik word er eigenlijk ook onzeker van. Ik voel me dik. Ik ben nu zo’n persoon die aangeeft dat ik alleen maar aangekomen ben van het sporten. Oh, wat gek? Eet je wel gezond? Eet je wel gezond?!? Vraag je dat nu echt aan mij? Natuurlijk eet ik gezond en af en toe niet. Gewoon. Eigenlijk heb ik ook helemaal geen zin in deze conversaties en wil ik alleen maar horen dat het komt omdat ik spiermassa aan het opbouwen bent. That’s it. Verder niets.

Gelukkig hoor ik nu dus bij die 78,4 % van de vrouwen die onzeker zijn over hun lichaam. Dit blijkt uit het beach & body onderzoek van online stijlgids dresscode.nl. Maar 14,3 % voelt zich comfortabel in strandkleding. Ik denk dat Fajah daar wel bij hoort. Denk je ook niet? Of zou zij zich toch ook bij die 78,4 % voegen? Ik zelf heb toch wel de stille wens om bij die 14,3% te horen, maar het is me niet gegund.

Of is het gewoon een mindset? Dat zou mooi zijn. We hebben no matter whatttt een killerbody! Dit zijn we aan onze kinderen eigenlijk ook gewoon verplicht. Laten zien dat we mooi zijn, zoals we zijn, en daar zelfverzekerd over zijn.

Zo simpel. Gelukkig, nu hoor ik toch weer bij die 14,3%. 😉

Afbeelding: Shutterstock

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Vet weegt gewoon minder dan spiermassa 😉 Toen ik iets meer dan 2 jaar geleden begon met diehard hardlopen, squats en zwemmen zag ik ook alleen maar de weegschaal hoger gaan, maar wel mijn lijf veel strakker worden.
    Nu weeg ik 2 à 3 kg meer dan voor ik begon te sporten en het enige verschil met vroeger is dat mijn lichaam nu gewoon veel strakker is en er spieren te zien zijn op de juiste plaatsen. No worries dus 😉