Koningsdag kleding 2019

koningsdag kleding 2019

Koningsdag 2019 is al onze zesde koningsdag in Nederland! Dit jaar willen mijn kinderen niets liever dan op de markt zitten om hun te spulletjes verkopen. Maar niet alleen dat, ze verzinnen er ook een grabbelton en een cupcake verkoop bij. Ik vind het allemaal prima, zolang de kinderen het maar naar hun zin hebben. Op Koningsdag moet je natuurlijk ook gepast gekleed gaan en daar hebben we speciale Koningsdag kleding voor. Om voor de verandering een keer op tijd te zijn met het bestellen van Koningsdag kleding, ben ik dit jaar 2019 er een keer op tijd bij! 

Ik verzamelde de leukste Koningsdag kleding en accessoires voor je. Laat je inspireren en bestel ook op tijd! Want de leukste Koningsdag items vliegen de winkels uit.

Koningsdag kleding voor kinderen

koningsdag kleding kind

Rood shirt met de tinten van de Nederlandse vlag – Een superleuke Oranje rok voor Koningsdag en nog 40% korting ook! –Oranje jurkje van de Hema uit de Koningsdag collectie – Een Oranje Vingino shirt die je kind na Koningsdag ook nog prima dragen kan – Zelfde geldt voor het Oranje Tygo & Vito shirt – Een Rood wit blauw van Z8 die ook prima op deze dag gedragen kan worden – En het Koningsdag jongensshirt van de Hema

Koningsdag kleding voor volwassenen

koningsdag kleding volwassenen

Niet alleen de kinderen gaan tijdens Koningsdag oranje gekleed, ook de volwassenen lopen er in stijl bij. Het liefst dragen we tijdens Koningsdag een singlet of een t-shirt, maar de praktijk wijst meestal uit dat een warme trui op Koningsdag geen overbodige luxe is. Bij Fun en Feest heb je een Koningsdag-afdeling waar je voor een redelijke prijs een Koningsdag outfit kunt samenstellen. Kijk hier voor alle truien en shirts >>

Accessoires voor Koningsdag

koningsdag accessoires

Mocht je nou niet zo van oranje kleding houden of wil je je Koningsdag outfit echt helemaal compleet maken, bestel dan nog wat accessoires erbij. Hopelijk heb je aan een oranje bril genoeg, maar het kan geen kwaad om je voor te bereiden met een oranje paraplu. De oranje veters vind ik fantastisch voor Koningsdag. Het buideltasje is ideaal wanneer je zelf op de vrijmarkt gaat verkopen. En het Nylon rugtasje is ideaal voor als je gaat inkopen op de vrijmarkt. Nou ja en de twee maskers spreken voor zich,m deze móét je gewoon hebben voor Koningsdag!

Deze accessoires voor Koningsdag bestel je hier >>


koningsdag 2019

Uitgelichte afbeelding: emka74/Shutterstock

Previous ArticleNext Article