Koffie!!!

Er zijn van die dingen waar een moeder niet meer zonder kan. Eén daarvan is Netflix, ja laten we eerlijk zijn… Maar ook de kinderwagen en anders wel een draagdoek. Of die joggingbroek die inmiddels met je kont vergroeid is.

Maar bovenal is het een heerlijk, lekker warm bakkie koffie!

Helaas raak ik mijn heerlijke warme bakkie koffie regelmatig in de ochtendchaos kwijt. Ik weet dat ik hem gemaakt heb, maar ik weet niet waar ik hem gelaten heb. Want dan heeft die weer zitten kakken, die kan haar gymkleren niet vinden en de derde moet ik van de hond afplukken.

Ik heb een aantal plekken waar ik regelmatig mijn koffie achterlaat. En inmiddels weet ik dus dat ik eerst op deze plekken zoeken moet. Is dit herkenbaar voor je? Misschien staat jouw koffie deze morgen ook op één van deze plekken als je hem kwijt bent…

Om maar te beginnen nog bij de koffiepot! Je hebt nog niet eens de kans gekregen om je bakkie überhaupt te pakken.

Niet bij de koffiepot? Kijk dan eens bij de magnetron. Je wilde de scheut melk opwarmen, maar je was nog niet zover gekomen om op het startknopje te drukken.

Of misschien op de wc-vloer. Zoals ik al zei, er is er altijd wel één die poepen moet voor schooltijd en niet wakker genoeg is om haar eigen kont af te vegen.

Naast de afstandsbediening? Ja ik geef het toe, voor schooltijd hebben we hier minstens al een aflevering Bubble Guppies en Dora achter de oogbollen.

Niet? Misschien in de gootsteen dan. Toen je gedachteloos alle ontbijtspullen op het aanrecht kwakte…

Als je lekkere bakkie daar ook niet is, dan is er nog maar één optie. In je hand. Nee niet in je linkerhand, in je rechterhand. Daar waar het de hele tijd al was…

Previous ArticleNext Article