KAYA sieraden

Nu ik regelmatig met mijn baby in het ziekenhuis moet vertoeven, ben ik wat minder bij mijn peuter en kleuter dan ik eigenlijk zou willen. Onlangs ontving ik een mooi armband setje van KAYA sieraden. De ‘Key to my heart’ bedeltjes die aan de armbandjes zitten hebben nu wel een erg mooie betekenis gekregen. Mijn kleuter draagt het armbandje met het sleuteltje en aan mijn armbandje hangt een hartje met het sleutelgat. Als we dan even niet bij elkaar kunnen zijn, kijken we even naar ons armbandje en denken we toch even aan elkaar. Daarnaast vindt mijn kleuter het helemaal geweldig om een soortgelijk armbandje als de mijne te dragen. En hij is ook nog roze én het blinkt! Echt iets voor mijn kleine prinses.

Deze armbandjes van de ‘Mom and Me’ collectie van KAYA sieraden zijn gemaakt van onder andere AAA kwaliteit pareltjes. De rijstvorige zoetwaterparels zijn circa 5 bij 6 mm dat past qua omvang prima bij kinderen. In het slotje van de mama-armband zijn 9 bergkristalletjes verwerkt. De armbandjes zijn met de hand geregen op extra sterk zijdedraad zodat het niet snel kapot gaat en toch een hele soepele pasvorm heeft. Dat is wel nodig bij kindersieraden en zeker voor mijn kleuter.

KAYA

 

KAYA armbandje

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Beste,

    Het is bijna moederdag, tijd voor weer wat leuks weg te geven aan de moeders 😀 hihi;…
    Maar dat is niet alles, ons mama wordt 6 mei 50 jaar dus wel heel speciaal.
    Omdat ze er altijd voor me is en me heeft grootgebracht als een goed kind wil ik haar verrassen met deze Schitterende armband.

    Liefs Joyce