Ik ben niet attent

Ik ben niet attent. Ik zou het graag willen zijn, maar van nature ben ik het gewoon simpelweg niet.

Toen mijn jongste dochter ziek was, kregen we ontzettend veel kaartjes met hoopvolle teksten. Een berichtje dat er aan ons gedacht werd en soms kregen de kleintjes een cadeautje opgestuurd. Er was één iemand die meerdere malen een kaartje stuurde en af en toe krijg ik nog steeds een kaartje van haar. Heel attent. En het deed me ook goed. Maar het gekke is dus dat ik, hoe graag ik ook wel zo zou willen zijn, zelf niet zo ben. Ik denk gerust af en toe aan een ander. Ik denk ook vaak ‘oh, die kan ik wel even een kaartje sturen’. Maar toch kost het me om de één of andere reden toch heel veel moeite om het daadwerkelijk te doen.

Deze zomer ga ik het anders doen. Deze zomer ga ik dat kaartje sturen dat ik al heel lang had willen sturen.

En toch gaat ook dat niet vanzelf. KaartWereld.nl kwam namelijk op mijn pad. Was dat een teken? Was het toeval? Of had ik die hulp daadwerkelijk nodig om toch een beetje attent te kunnen zijn? Hoe dan ook, mijn onattente ik heeft iemand kunnen verrassen.

Via KaartWereld.nl kun je heel gemakkelijk een kaartje versturen. Maar dat niet alleen, je kunt er ook een kaart met een eigen foto ontwerpen, leuk voor een extra persoonlijk tintje. Én, voor de speciale gelegenheden of als je écht attent wilt zijn (of iets goed te maken hebt),  kun je een cadeautje bij je kaartje versturen.

Kies het cadeautje, kies een kaartje erbij (jammer dat ze niet een all-in-one prijs maken zodat je meteen ziet hoeveel je kwijt bent), schrijf een leuk attent tekstje in de kaart én klaar is kees.

En ik denk bij mezelf, ‘zo moeilijk was dit toch niet, een beetje attent zijn?’. Dit kan ik gerust vaker doen….

kaartwereld

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Ik vind dat er ook wel verschil is tussen meeleven en attent zijn. Meeleven kan ik heel goed, maar attent zijn iets minder. Ik vind het ook lastig om echt een kaartje te versturen…

  2. Haha, heel herkenbaar. Ik kom er net achter dat ik een geboortekaartje ben vergeten te sturen. Oh oh motherhood..