Foodtruck event Amsterdam Kookt

Begin mei was het Foodtruck event Amsterdam kookt!

Super leuk om heen te gaan, dacht ik. Het leek me ook leuk om heen te gaan met het hele gezin. Man, 3 kinderen en de hond.

Het weer is super, we hebben het erg gezellig in de trein en we lopen vanaf het station een stukje door Amsterdamse buurtjes waar ik best zou willen wonen. Iedereen is gezellig en werkt mee. Zelfs onze labrador doet het goed in de trein.

Dit wordt een gezellige dag!

We komen aan en alles is nog dicht. Dicht? Ja dicht. We komen toch lunchen? Waarom gaat het dan pas om 13.00 uur open? Ok, nou ja het is niet anders. Huisregels: bla bla bla…. huisdieren niet toegestaan… bla bla bla. WTF, waarom mogen huisdieren niet naar binnen. Manlief offert zich op om bij de labrador te blijven. Zucht

Kijk eens wat een gezelligheid!
Kijk eens wat een gezelligheid!

Eindelijk mogen we naar binnen, kinderen hebben trek, en we gaan in de rij staan om een of andere pin-kaart te kopen. We hebben de kaart en gaan op zoek naar iets lekkers. De kinderen hebben trek en willen bij de eerste beste Truck al iets halen. Mijn -belevenis ideaal- wil eerst nog even kijken waar we allemaal uit kunnen kiezen en gaan daarna lekker ergens zitten om dat eten dan in het zonnetje op te eten.

Ok keuze gemaakt.

“Sorry mevrouw, het pin systeem ligt er uit”. We wachten nog even, en we wachten nog even…

Hongerrrr!!!
Hongerrrr!!!

Eigenlijk vind ik het helemaal niet leuk dat manlief er niet bij is. Ik krijg nu echt trek, de kinderen gaan ruzie maken en ik krijg een appje van manlief met een bakje koffie op één of ander terrasje en ik word me toch geïrriteerd… Ik heb trek en dan kan ik niets hebben, allemaal tentjes met het lekkerste eten en ik kan het niet kopen. Hoe frustrerend is dat!

“Ik kom er nu aan, waar ben je?” app ik terug.

Uiteindelijk hebben toch lekker gegeten! Helaas niet bij een foodtruck, maar daar gaat het niet om als je naar een foodtruck event gaat. Het gezellig samen zijn is het aller belangrijkst!

Het recept voor een lekker broodje met zalmbroodje-zalm

  • pistolet, ciabatta of iets dergelijks
  • mayonaise, of dillemayonaise
  • 2 plakken zalm
  • schijfjes avocado
  • rucola
  • optioneel: gebakken ui gedrenkt in rode bietensap

Smullen maar!

En die foodtruck events? Daar ga ik de volgende keer heen met vrienden, zonder kinderen en zonder hond, met cash!

Previous ArticleNext Article