Familiemusical Dolfje Weerwolfje – met winactie

Misschien heb je laatst ook de musical sing-a-long gezien? En heb je dan toevallig ook het optreden van de cast van Dolfje Weerwolfje gezien?

Geweldig toch?

Het boek Dolfje Weerwolfje is dit jaar 20 geworden én, toeval of niet, er is dit jaar ook een Dolfje Weerwolfje musical. Daar ben ik in juni met mijn vijfjarige zoon naartoe geweest. Ik was even bang dat deze musical te eng voor hem zou zijn, maar dat viel mee. Spannend was het zeker, maar op de goede manier. Vanaf het begin zat hij op het puntje van zijn stoel, af en toe kroop ‘ie even tegen me aan, maar continu met zijn ogen op het toneel gericht. Het spannende verhaal, leuke muziek, goede cast en een heel origineel decor, maakten dit voor hem, maar ook voor mij een heel leuk uitje.

Mocht je deze musical nog willen bezoeken, dan kan dat vanaf 16 oktober weer. Maar ik wil je wel even waarschuwen, een bezoek blijft niet zonder gevolgen: 

 • Aan het eind van de musical kreeg ik zoon niet mee zonder een Dolfje knuffel voor hem te kopen.
 • De zaterdag na ons bezoek aan de musical wilde zoon beslist naar de boekhandel, waar ik een Dolfje Weerwolfje boek (de gouden editie) voor hem moest kopen.
 • Ieder mens heeft een wolf in zich, en bij mijn zoon kwam die na het zien van de musical naar buiten. Het kostte wel wat tijd om die wolf te temmen: Zoonlief, en Dolfje knuffel hebben nog een paar weken ‘Janken naar de maan’ gezongen en hielden daar pas mee op als ik weer een hoofdstuk uit het boek voorlas.

dolfje-musicalWinnen

En dan nog een leuk extraatje! We mogen twee kaartjes van de familiemusical Dolfje Weerwolfje weggeven in een theater naar keuze! Bekijk hier de speellijst voor waar en wanneer en laat hieronder een reactie achter in welk theater jij graag met je kleintje en Dolfje Weerwolfje wil ‘janken naar de maan’.

Winnaar: Femke
Previous ArticleNext Article

11 Comments

 1. Ik zou heel graag een kansje willen maken op de kaarten voor de musical Dolfje Weerwolfje. Mijn dochter Mara is echt een enorme fan van Dolfje en de boeken en film vervelen hier geen moment! Ik weet zeker dat ze zal genieten van de voorstelling 🙂

  Kaarten voor de voorstelling op 25 november in het Atlas theater in Emmen zou echt supercalifragilisticexpialidasties zijn!!!

  Ik ga ongelofelijk hard duimen!!

 2. Zou heel graag met mijn oudste dochter van 7 jr naar de voorstelling in Zwolle gaan! Vanwege omstandigheden zou dit een enorme opkikker voor haar zijn!

 3. Dit is echt helemaal TOP zeg!! (y) Wat een mooie prijs gaan jullie weggeven!je zou ’t maar winnen, WOW 😀 zou te gek zijn voor mijn kleine meid.. de film heeft ze denk ik wel 10 x gezien! ze is helemaal fan 🙂 Hopelijk mag ik haar verrassen met deze (volgens mij) TE leuke musical.. wij willen dolgraag naar TIlburg op; zondag 27 november ’16… spannend!!!ik ga hier heel erg mijn best voor doen.. wie niet waagt, wie niet wint! spannend!nu maar heeeeel hard duimen 😀

 4. Ik zou zoon en dochter graag zondag 18 december mee willen nemen naar Dolfje in De Lawei te Drachten

 5. Met Dolfje Weerwolfje is het altijd weer genieten,
  Daarom laat ik deze kans niet schieten !
  Hij beleeft zoveel avonturen,
  Die van Robin (7) wel eeuwig mogen duren.
  Dolfje verandert door het kille maanlicht,
  Hij krijgt klauwen, een staart en punt-oren aan z’n gezicht.
  We zijn erg benieuwd wat hij nu weer mee gaat maken,
  En of hij niet in de problemen zal raken.
  We hopen daarom deze kaartjes te mogen winnen,
  Dan kan het spannende avontuur, in Bergen op Zoom, gaan beginnen !

 6. Ik zou graag met mijn zoontje van 7 naar de Hanzehof in Zutphen gaan, een eerste musicalbezoek en dan naar Dolfje, dat zou super zijn!

 7. Graag zondag 30 oktober in Oss. Mijn neefje is 26 oktober jarig dus een mooier cadeau kan ik hem niet geven! We gaan heel hard duimen

 8. Mijn zoontje van vijf zou dit geweldig vinden! Ik wil wel een kansje wagen om deze kaartjes voor hem te winnen.

  Het theater van mijn voorkeur is Papendrecht (29januari), of anders Dordrecht (5maart)