Een origineel moederdag cadeau, hier de tips!

Ik beken. Ik ben iemand van het laatste moment. Altijd al zo geweest. Als tiener zat ik de avond voor een proefwerk altijd mijn hele lesboek in mijn hoofd te stampen en bij kleine s.o.’tjes deed ik dat zelfs 10 minuten voordat ik de klas inging.

Nu hoef ik geen proefwerken meer te maken, maar wachten tot het laatste moment, dat doe ik nog steeds. Zo gaat de btw-aangifte bijvoorbeeld altijd op het nippertje. En ook cadeautjes kopen voor mijn pa of ma met vader- en moederdag, ja dat bedenk ik me pas op de ochtend zelf.

Niet echt handig en leuk, want zo ben ik nooit erg origineel met mijn cadeautjes. Tijd voor verandering dus! 

Hoe leuk is het namelijk om een keer echt iets persoonlijks te geven in plaats van weer een boeket, reep chocolade of een boekenbon? Bij yoursurprise.nl vond ik een aantal toffe en persoonlijke cadeaus. Aandachtspuntje is dus wel: bestellen op zondagochtend is te laat!

Even een paar favorieten op een rij

Waarom een moeder wijn drinkt, dat weten we inmiddels… Maar hoe leuk om je wijntje uit je eigen persoonlijke wijnglas te drinken.

wijn-glas

Wijnglas met tekst – € 14,95

Aangezien een moeder naast wijn ook koffie nodig heeft, kan een koffiemok natuurlijk niet ontbreken in mijn favorieten-lijstje. Je kunt de mok persoonlijk maken met een eigen foto of een leuk tekstje.

moederdag-mok

Moederdag mok – € 11,95

Chocolade! Oke, klinkt niet erg origineel, maar eigenlijk is het wel essentieel… Dus óf je koopt 20 repen Tony, dan is moeders blij óf je geeft de chocolade pump, gegarandeerd succes!

chocolade-pump

Chocolade pump – € 19,95

Mama houdt van shoppen en het huishoudgeld moet toch ook ergens in opgeborgen worden… Altijd handig dus zo een portemonnee en extra leuk met een foto van je kleintje erop.

portomonee

Persoonlijke portemonnee – € 14,95

Tja… en omdat moeders toch wat vaker in de spiegel moeten kijken (verder zeg ik niks), is zo een make-up spiegeltje ook wel erg handig!

make-up-spiegel Persoonlijk make-up spiegeltje – € 14,95

 

Dit zijn toch wel originele moederdag cadeaus, vind je niet? Ik denk dat een moeder, naast de prachtige zelf gemaakte kunstwerken én het ontbijt op bed, hier toch ook wel erg blij van wordt op moederdag.