Chewelry by Smartmama

Ik draag al jaren geen kettingen meer. Dat heb ik wel afgeleerd toen mijn eerste baby constant aan mijn ketting trok en deze in haar mond deed. in eerste instantie deed ik de ketting nog zoveel mogelijk naar achter zodra ik mijn kleintje optilde of vasthield, maar als snel kwam ik erachter dat ook dat niet de oplossing was. En zo komt het dus dat mijn kettinkjes in de la bleven liggen.

]Chewelry on stand - all colors 800

Nu, na drie kleintjes die inmiddels geen baby’s meer zijn, komt de Chewelry by Smartmama voor mij net even te laat. Maar een leuke oplossing is het wel! De collectie van Chewelry zijn kettingen en armbanden gemaakt van 100% siliconen in allerlei vormen en kleuren. Zonder schadelijke stoffen zoals BPA, makkelijk schoon te houden en vaatwasser bestendig. Klinkt geniaal! Want als je kleintje deze ketting in zijn of haar mondje stopt, is er geen enkel probleem. Daar is de ketting namelijk voor gemaakt.

Winnen
Heb jij wel nog zo een kleintje die graag wat in z’n mondje stopt om op te kauwen? Ik mag twee stuks van de hieronder afgebeelde ketting weggeven. Laat hier op het win-formulier je gegevens achter en wie weet heb jij binnenkort een mooie en veilige ketting van Chewelry om je nek!

necklace Smartmama black 800

Comments

  1. Bianca Hoogduin says

    Goedenavond,

    ik heb helaas geen kleine uk meer die op kettingen kauwt, al zou ik daar in het verleden veel profijt van gehad hebben, maar ik doe graag mee voor mijn hoogzwangere zus, haar kleine uk gaat dit vast en zeker doen.