BoobyTag

Ik geef borstvoeding, bij alle drie gedaan. En ik vind het heerlijk, zo’n klein krummeltje tegen je aan en die door jou heen groeit, ik vind het een wonder en heel bijzonder! Maar soms is het ook hectisch, vooral als mijn kleine dreumesje iets wil tijdens het voeden. Als hij iets wil, wil hij het eigenlijk ook meteen en als het dan niet gebeurd, kan hij ook heel hard gillen. Of als ik mijn dochter naar school moet brengen, iedereen zijn schoenen aan moet en de baby ook drinken wil. Op dat soort momenten is het best lastig en heb ik geen tijd of eigenlijk capaciteit om na te denken welke borst ‘aan de beurt’ is. Daar hebben ik mijn BoobyTag voor.
Het is zo simpel, maar ook zo handig! De BoobyTag is een clipje die je aan het BH-bandje vastmaakt van de borst die als volgende aan de beurt is. Zo hoef je niet terug te denken aan welke kant je kindje ook alweer gedronken had. En heb je dus ruimte voor andere dingen aan je hoofd.

De BoobyTag is in allerlei kleuren verkrijgbaar bij hipenzwanger.nl voor maar €4,95 (dus ook super leuk om cadeau te geven!)

Previous ArticleNext Article