Benen bloot! (Mama-vriendelijke panty’s)

Even serieus… Hoe doen die moeders met panty’s dat?

Ik ben wel van de sneakers en jeans, maar zo nu en dan wil ik mijn jurkjes (soms gecombineerd met killerheels) uitlaten. En meestal maak ik dan gebruik van een panty! Eentje van 40 of 60 denier van Oroblu. Die gaan namelijk meer dan 1x mee én kun je prima wassen.

Ik ben er wel heel voorzichtig mee. Zorg dat er geen scherpe randjes aan mijn nagels zitten en doe mijn ringen af bij het aantrekken. En ja, soms vergeet in de WC van het restaurant m’n ringen weer om te doen.

En dan komen de kinderen!!!! 

Haakjes aan de nagels! Al heb ik ze net geveild, je knippert 2x en overal zijn scherpe randjes te vinden en roetssss daar ging panty 1.

Klittenband van de capuchon van de kinderjas! Die zit namelijk precies op beenhoogte, niet direct een ladder maar wel overduidelijk bewerkt.

Het naar boven klauteren als ze tijdens het tillen een beetje onderuit zakken. Dan zetten die ergonomisch verantwoorde kinderschoenen zich af op mijn been.

Speelgoed! Mijn been met gladde panty is namelijk de ideale racebaan!

Houtenbankjes bij speeltuinen! Vol houtsplinters… grrrr! Tevens sterf je van de kou met zo’n ding aan!

In- en uitladen van de kids en tassen uit de auto! Er is altijd wel iets waar je achter blijft haken.

Als mijn panty het al overleeft dan heb ik zo’n hekel aan dat pestpokkending gekregen dat ik hem voorlopig niet meer aan doe. Tot ik die moeder zie lopen die het er moeiteloos uit laat zien. Zo eentje, met een kittige jurkje en waanzinnige hakken, maar het doet overkomen alsof ze in haar trainingsbroek en sneakers loopt!

Previous ArticleNext Article