Babycook

Dit is een product wat ik op mijn verlanglijstje bijschrijf. Ik vind het verdraaid lastig om iedere avond weer een fatsoenlijke maaltijd op tafel te zetten, waar iedereen blij mee is. De een lust dit niet, de ander dat niet. Een echte keukenprinses ben ik niet, met als gevolg dat ons avondprakkie wel eens naar niets smaakt. En om nou elke avond spinazie a la creme te eten, daar pas ik voor. Met een Babycook schijn je in een handomdraai een gezonde maaltijd klaar te kunnen maken. Omdat hij op stoom werkt, blijven alle vitamines en mineralen bewaard. En door het stoomkoken blijft het eten op smaak en daar gaat het bij mij dus wel eens mis. Ook super handig voor in mijn geval is dus dat je kleine hoeveelheden gemakkelijk kunt bereiden, dan blijf ik dus niet elke avond met verschillende  kliekjes zitten. Er wordt ook een recepten- en menuboekje bijgeleverd met recepten ook voor de allerkleinste mee-eter. De smaakvolle gerechten bevorderen ook nog eens volgens Babycook de smaak- en spraakontwikkeling van je baby. Ideaal toch?
De Babycook van Béaba is een stoomkoker-mixer met 4 functies: Stomen, mixen, ontdooien en verwarmen. Ideaal voor een fruithapje, lunch of warme maaltijd én niet te vergeten het is zo klaar!
Zelf koken met de Babycook is uiteindelijk veel voordeliger dan potjes. De aankoop is binnen 8-9 weken terugverdiend.
De Babycook is verkrijbaar bij www.babyshopathome.nl En wat extra leuk is, is dat als je binnen twee weken een Babycook bestelt, je een gratis pasta/rijst koker erbij ontvangt!
Previous ArticleNext Article