De leukste decemberfilms op Netflix

Als de decembermaand dichterbij komt, dan wordt het kijkgedrag van mijn kleintjes een beetje anders. Niet dat we opeens niet meer doen aan comakijken, maar de Draken worden ingeruild voor de Pieten en de Disneyfilms worden ingeruild voor een gezellige kerstfilm. En wat zijn nou echt leuke films om te kijken met de kleintjes?

Vandaag zet ik de leukste decemberfilms te zien op Netflix op een rij.

december-netflix

Sinterklaasjournaal: De meezing moevie

Trouw zitten wij elke avond stipt om 18.00 (oké, soms iets later, lang leve uitzending gemist) trouw voor de buis om het Sinterklaasjournaal te volgen. Omdat mijn kleintjes er geen genoeg van krijgen, zijn ze ook helemaal wild van De meezing moevie van het Sinterklaasjournaal. Een muzikale Sinterklaasfilm, handig voor jezelf om de liedjes weer even op te halen en super leuk voor de kleintjes om mee te blèren.

Op Zoek Naar de Kerstman

Een heerlijke klassiek Disney kerstverhaal. Vriendschap, gezelligheid, magie, ontroering en zoetsappigheid, alles wat er nodig is voor een ultiem kerstgevoel komt aan bod. En het hoge Annie gehalte in combinatie met puppy’s maakt het helemaal compleet.

How the Grinch Stole Christmas

De Grinch is een groene, krenterige, onaardige griezel die buiten Whoville in een grot op een berg woont. Oh ja, en de Grinch haat Kerstmis. En dus besluit hij het kerstfeest eens goed te verpesten voor de rest. Maar uiteraard gebeurt er iets waardoor de Grinch ontdekt dat de echte geest van Kerstmis veel dieper gaat dan slingers en speelgoed. Wederom zoetsappigheid tot op het bot, maar in december hebben we dat gewoon nodig.

The Polar Express

De Polar Express is een magische reis naar de Noordpool. Een mooie animatie, een fijn sfeertje en veel fantasie zorgt voor nog een ultieme decemberfilm.

Dus alsjeblieft, met deze zoetsappige familiefilms kom je de hysterische decembermaand wel door.

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Leuke films. De meezingmovie hebben we hier van de week nog gezien. The polar express is mijn ultieme kerstfilm. Ik vind hem prachtig.