Stijlvol, hip en eigengereid: Red Rag! (met winactie)

Red Rag het Nederlandse schoenenmerk heeft voor de winter weer te gekke schoenen ontworpen. En één paar daarvan zit aan de voetjes van mijn kleintje…

SONY DSC

Ik ben echt zo blij met dit paar, want deze stijlvolle sneakers zijn ook stoer, hip en zoals Red Rag kenmerkt eigengereid. De eigenzinnige en grappige zigzag is ook niet meer weg te denken. Zoals je misschien wel doorhebt, ik ben fan van de Red Rag sneakers. Mijn 7-jarige daarentegen heeft altijd even wat meer tijd nodig om om te schakelen. We gaan van teenslippertjes en volledig uitgelopen zomerschoentjes, die aanvoelen als pantoffeltjes, naar stevige en robuuste winter-sneakers.

Red Rag is te bestellen bij Kleertjes.com >>

SONY DSC

Toch went het snel. Simpelweg omdat de, in Italie handgemaakte kinderschoenen, een hoge kwaliteit en een geweldige pasvorm hebben. Dit zou zomaar het nieuwe paar ‘pantoffeltjes’ van mijn kleintje kunnen worden…

SONY DSC

Winnen

Yes! Aangezien ik zo enthousiast ben over deze sneakers van Red Rag, is het des te leuker om ze ook nog weg te geven! Namens Red Rag geven we één paar van deze sneakers weg. Zie je je kleintje er al mee rondrennen? Vul hier op het winformulier de schoenmaat van jouw dochter in en wie weet zijn zitten ze binnenkort ook aan de voetjes van jouw kleintje.

Wil je meer zien van de nieuwe wintercollectie van Red Rag, check dan www.redrag.nl even.

Pin It
Previous ArticleNext Article

9 Comments

  1. Hey, en die zijn ook onwijs leuk zeg :-)! Wat heeft ze trouwens een mooi jurkje aan! Leuke combi met de stoere sneaker.