Le Chic Pre Spring zomercollectie 2016, perfect voor een feestje!

Ik heb een vreemde haat-liefde verhouding met januari. Aan de ene kant ben ik blij dat er weer een geheel nieuw, schoon jaar voor mij ligt en aan de andere kant baal ik ervan dat de tijd zo snel voorbij vliegt. We zitten alweer in 2016! Niet normaal.

Ik heb ook heel veel liefde voor de leuke uitverkoopjes die te verleidelijk zijn, maar wetende dat de winteruitverkoop aan de gang is, weet ik ook dat ik weer een maatje groter moet gaan zoeken voor mijn kleintjes, want die groeien door. Dat is fijn, maar ik haat het ook. Het gaat zo sneeeeeeeeel!!

Cliché, I know.

Waar ik dan wel weer heel blij van word, is dat januari een modemaand is. Zo krijgen we bijvoorbeeld weer het één en ander te zien van de nieuwe zomercollecties. En ja, ik weet het, het duurt nog even voordat we het warme zonnetje weer mogen verwelkomen, maar zoals we allemaal weten, zitten we er zo. 

Vandaag zet ik een merk in de spotlight wat eigenlijk te leuk is om mee te wachten tot de warmere dagen. Bovendien heeft het een Pre Spring zomercollectie 2016 en als het zonnetje ook maar heel even doorkomt, voelt het voor mij al een beetje als pre spring.

Ik heb het natuurlijk over Le Chic. Romantiek, met het bekende vleugje glamour, daar staat Le Chic bekend om. Maar ook om de strikjes, pareltjes en alle andere ingrediënten die nodig zijn voor een glamorous outfit.

le-chic-zomercollectie-2016

Te dottig! Ik vind het vooral ook een mooi merk voor een feestje en aangezien het trouwseizoen ook weer in aantocht is, mogen we Le Chic zeker niet overslaan.

Kijk voor de gehele collectie van Le Chic op www.lechicfashion.eu en om te bestellen klik je hier.