Het kerstoutfit van het laatste moment

Meestal ben ik iemand van het laatste moment. Op het laatste moment bedenk ik me wat ik allemaal mee moet nemen als we een dagje uit gaan. Op het laatste moment bedenk ik me dat de was al de hele dag in de wasmachine zit en zo schaf ik ook op het laatste moment de kerstcadeaus en kerstkleding aan. Helemaal zo gek nog niet, aangezien de sale in volle gang is.

Komende dagen vind je op het blog alles op ‘het laatste moment’ voor de kerst. Vandaag op het laatste moment ‘het kerstoutfit’ voor mijn kleintjes.

kerst-boys

Zoals ik al zei, het is een prima periode om je kerstoutfit aan te schaffen. Zo zijn alle shirts van Boys iN ControL met 50% korting!! Daar zou ik de gehele eindejaarsuitkering wel naartoe kunnen brengen, zo fijn zijn deze shirts van dit te gekke merk! En voor de kerstdagen extra stoer om te combineren met een mooi colbert zoals deze van Antony Morato die in de uitverkoop is bij Kixx-Online.

Boys iN Control >>
Antony Morato >>

 

kerst-girls

Voor de meiden bezwijk ik weer voor de jurkjes. Een jurkje staat gewoon altijd goed. Love it, or hate it. Het bloemenjurkje van Molo, I love it! Het merk Bomba vind ik onwijs leuk, maar in de uitverkoop een stuk aantrekkelijker!

Kijkje achter de schermen? Volg Voormijnkleintje.nl op Instagram!

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Pingback: Kerstcadeaus van het laatste moment