Gewoon fijne kinderschoenen: Koel4kids

kinderschoenen koel4kids

Ken je dat? Dat een kledingstuk of een schoen zo fijn zit, maar eigenlijk aan vervanging toe is? Het liefste zou je exact hetzelfde nog een keer willen kopen. En dan ook nog in meerdere kleuren, want het zit zo lekker. En het staat zo leuk. Nou dat hebben mijn kinderen met de schoenen van Koel4kids. Vorig jaar droeg mijn oudste een paar laarzen van Koel4kids helemaal op. De neuzen waren kaal, de zolen versleten. Er was flink op gelopen en gespeeld. Maar afscheid nemen van de laarsjes wilde ze niet. Het was zelfs zo erg, dat ik ze stiekem moest verstoppen en weggooien.  [Read more...]

LE BIG weet wat te doen met de metallic-trend!

trui le big

Elk seizoen komen er weer nieuwe trends in de kindermode voorbij. Sommige komen en gaan in één seizoen. Andere blijven wat langer hangen. De metallic trend wordt meestal gekoppeld aan de feestdagen. Maar de glimmende stoffen, glitters en pailletten hoeven niet meer bewaard te worden tot december. Dit seizoen mogen we meteen al los gaan. En ik durf te wedden dat menig meisje daar heel blij mee is. Want wie wil er nou niet elke dag in feestelijke kleding rondlopen?  [Read more...]

Autumn/winter ’18/’19 trends kindermode met een vleugje Jo

kindermode-gezin

*tromgeroffel* Hoera, het is september en dat betekent weer traditioneel de nieuwe wintercollectie in de winkels! *bam*

Ik dacht laat ik eens positief beginnen en één voordeel opnoemen van de koude, sombere periode die najaar heet… Terwijl verschillende mode magazines hun dikste editie uitbrengen en bloggers social media vol spammen over trends en hot items, duik ik eerst de kast van Co in: wat past nog en wat kan doorgeschoven worden? Om te voorkomen dat ik met winterjas zes thuiskom terwijl er geen maillots meer in de kast liggen probeer ik altijd eerst mijn verstand te gebruiken.  [Read more...]

De leukste kinderkleding trends winter 2018-2019

Uit de zomercollectie van kinderkleding merk: Tumble 'N Dry

Uit de zomercollectie van kinderkleding merk: Tumble ‘N Dry

Nu ze weer school gaan, zit het ritme er weer lekker in. Wakker worden, aankleden en ontbijten. Met de zomervakantie in onze achterhoofd, pakken mijn kinderen op de automatische piloot een korte broek en een shirt. Tot vandaag. Vandaag werden ze wakken van getik van de regen. En direct storten mijn kinderen zich op de winterkleding. Met lange mouwen en een lange broek kwamen ze beneden ontbijten. En hoewel ik het eigenlijk nog niet wil, de zomer lijkt voorbij. Het is tijd om de winterkleding weer op ooghoogte te leggen. Maar niet voordat we de kinderkleding trends voor het winterseizoen 2018-2019 besproken hebben.  [Read more...]

Quapi, voor een beetje vrolijkheid in de winter

quapi winter 2018

Zijn we al toe aan kortere dagen, pepernoten en warme chocolademelk? De kinderkledingwinkels in ieder geval wel. Alle zomerkleding heeft plaats gemaakt voor de kersverse winterkleding 2018-2019. Wat mij zo blij maakt, is dat het merk Quapi er weer tussen hangt. Want plek voor vrolijke kinderkleding is er altijd!  [Read more...]

Aigle regenlaarzen, ik zeg stampen maar!

aigle regenlaarzen

Het is officieel, de teenslippers zijn ingeruild voor regenlaarzen. En dat vinden wij helemaal niet erg! Ik word altijd wel vrolijk van stampende kinderen in plassen. Het brengt me altijd terug naar mijn kindertijd. En daarbij, reviewen we de onwijs toffe regenlaarzen van het merk Aigle.  [Read more...]

I love Scotch & Soda sale

Scotch & Soda 40% & 50% sale

Eén van mijn absoluut favoriete merken is Scotch & Soda. Ik kan natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken. Maar dit merk is met drie kinderen zonder sale niet te betalen. Althans, voor mij niet. Daarom word ik altijd zo blij als een kind wanneer de Scotch & Soda sale is begonnen. Op de site van Scotch & Soda zelf, zijn nog genoeg items om van te smullen! En die items kun je dan dus scoren voor een fijner prijsje. Ik geef toe, zelfs met 50% korting moet ik overwegingen maken. Want ik zou alles wel in mijn winkelmandje kunnen mikken. Maar de pareltjes die ik in de uitverkoop vind, zijn wel de pareltjes waar ik extra van geniet.

Ik pikte een paar favoriete items uit de Scotch & Soda sale. Word jij hier ook zo blij van?

De leukste Scotch & Soda sale voor jongenskleding / zomer 2018

sale scots en soda jongens [Read more...]

Tumble ‘N Dry uitverkoop, zomer

Het kinderkledingmerk Tumble ‘N Dry blijft tussen mijn favorieten staan. Het is stoer, comfortabel, geweldige pasvorm en de prijs is redelijk. En in de uitverkoop ga ik los! Sorry not so sorry, ik help ze graag van de laatste items af zodat ze plaats kunnen maken voor de wintercollectie.

Tumble ‘N Dry is dus ook aan de zomer uitverkoop begonnen en bestel je nu met 40% en 50% korting! Hier mijn favorieten.

Tumble ‘N Dry jongenskleding uitverkoop, zomer 2018

tumble jongens zomer 2018

[Read more...]

De leukste zomerjurkjes 2018

Wat een prachtig weer hebben we de afgelopen tijd al gehad! De meeste zomerjurkjes uit de garderobekast hier in huis, zijn dan ook al gedragen. Dit waren de zomerjurkjes die nog in de kast lagen van vorig jaar. Ze kunnen nog prima gedragen worden, maar het kan geen kwaad een paar nieuwe zomerjurkjes uit te zoeken. 

Dat mijn eigen dochters dol op jurkjes zijn, wist ik natuurlijk allang. Onlangs vroegen ze zich af waarom ik bijna nooit jurkjes aanheb. Want jurkjes zijn toch de mooiste kledingstukken die er bestaan? Om een mooi overzicht van de leukste zomerjurkjes te maken, heb ik dan ook maar hun hulp ingeschakeld. Zij zijn immers de experts geworden op dit gebied. En ik moet zeggen, het is een mooie selectie zomerjurkjes geworden. Kijk maar. 

zomerjurkjes 2018 [Read more...]

De zomer in met Quapi 2018

quapi zomer 2018

Wat een zomerse temperaturen hebben we al mogen ervaren. Afgelopen meivakantie had ik zelfs even het gevoel dat ik de zomervakantie al in the pocket had. Hoe fijn dat de zomer nog beginnen moet, hopelijk met dezelfde temperaturen als tijdens de meivakantie.

Aan de zomerkleding van mijn kleintjes zal het in ieder geval niet liggen! Want met één blik in de kledingkasten van mijn kinderen, word je spontaan vrolijk. De zomerse kleuren, de zomerse printen en de zomerse looks komen je tegemoet. Mede dankzij de fijne zomercollectie van Quapi 2018.  [Read more...]