10 rigoureuze tips om je huis netter te maken

huis netter

Je huis is de plek waar je je leven slijt. “Goede moeders hebben plakkende vloeren, vieze keukens, volle wasmanden, rommelige kamers en blije kinderen.” My ass! Als je huis een puinhoop is, word je als vrouw niet vrolijker, blijer en gezelliger. Bij de één ligt de grens alleen iets verder dan bij de ander. En op een gegeven moment is de grens bereikt. Het is al eeuwen bekend dat het bereiken van de grens een negatieve werking heeft op de gesteldheid van een mens. Van teveel puinzooi wordt niemand vrolijk. 

Dus wanneer de grens bereikt is, raap je jezelf bij elkaar en begin je aan puinruimen onder het mom van ‘voorjaarsschoonmaak’. Ik heb een paar waardevolle rigoureuze tips om dit proces, de voorjaarsschoonmaak makkelijker te maken. Zodat je over twee maanden niet weer tegen die grens (en dezelfde troep) aan zit te hikken.

Huis netter? Hier de rigoureuze tips!

Tip 1. Verdeel al je zooi over drie stapels in de tuin. Dingen om te bewaren, dingen om weg te gooien en dingen om weg te geven. Pak een jerrycan benzine, giet deze over de drie stapels leeg en steek ze in de hens. Dit is om te voorkomen dat deze drie stapels de komende drie maanden in de hoek van een kamer liggen te rotten.

Tip 2. Geef geen geld uit aan schoonmakers. Besteed je geld liever aan iemand die je huis komt leegroven.

Tip 3. Verzamel je kinderen en pak een fles wijn. Begin opnieuw in een andere stad, provincie of ander land.

Tip 4. Maak een afspraak met de afhaal van grofvuil en gooi alles weg waar je niet blij van wordt. Let op dat je niet je kinderen en je man onderaan de stapel zet.

Tip 5. Geef je puinhoop een middeleeuwse uitvaart.

Tip 6. Bel John Williams en vertel dat je een uitstekend idee heb voor een nieuw programma. Oh wacht, het bestaat al.

Tip 7. De puinhoop is niet het probleem. Het feit dat je de puinzoon kunt zien is het probleem. Laat je ogen chirurgisch verwijderen.

Tip 8. Geen geld voor de chirurg? Zuip je dan helemaal klem en de regenboog-schijtende-eenhoorns zullen over je bergen van zooi huppelen.

Tip 9. Koop 840897258020 heliumballonnen en bindt ze aan je huis.

Tip 10. Begin gewoon met opruimen.


huis netter

Afbeelding: Shutterstock
Update:2018/2023

Previous ArticleNext Article