Mijn stijl

Ik schrijf vaak over kindermode en ik weet daarin heel goed wat ik wel en niet leuk vind. Inmiddels ben ik met de zesjarige op het punt beland dat ook zij haar eigen stijl gaat vormen. Ik vind het leuk om haar een eigen stijl te laten ontwikkelen en inmiddels weet ik dat als zij echt iets niet aan wil, ze het ook echt niet aan trekt. En dat is ok. Ik trek zelf immers ook geen kleding aan die ik zelf spuuglelijk vind of zeer oncomfortabel zit.

Ik heb zelf ook mijn eigen stijl. Althans, dat dacht ik. Eigenlijk ben ik het shoppen voor mijzelf een beetje verleerd. Ik probeer het steeds weer, maar eindig toch elke keer met iets ‘gemakkelijks’. Makkelijk te dragen en makkelijk te combineren en het liefst zo tijdloos mogelijk, zodat ik de komende vijf jaar ermee kan doen. Ik wil deze stijl niet, maar het gebeurt gewoon.

Vandaag ga ik toch weer een poging wagen en stort ik mezelf op de afdeling damesmode. Ik ga een stijl creëren voor het komende seizoen. Ik ben benieuwd wat jullie van de outfits vinden.

set-1

Hoe je het ook went of keert, het meest comfortabel en het prettigst voel ik mij in een jeans. En zwart vind ik ook altijd erg prettig omdat ik het idee heb dat dit enigszins afslankt. En het is tijdloos. Het jasje vind ik een leuke toevoeging die het (saaie) outfit lekker stylish maakt. De pumps maken het outfit compleet, vind je niet? Ik adviseer alleen om geen tikkertje te gaan spelen op deze schoenen.

set-2

De jumpsuit. Twee jaar geleden waren de jumpsuits nog schaars, nu zijn ze volop geaccepteerd op de afdeling damesmode. Persoonlijk kies ik niet voor een all-over print, maar ga ik toch weer voor veilig. Wel durf ik uit te spatten met de schoenen, zoals deze Adidas gympen. Wat zijn ze gaaf. Met een jumpsuit kun je ook de nettere kant op. Een leuke blazer erop en een slee-hakje eronder en als de kleintjes hun snottebellen dan niet aan je broek afvegen, kan het avondje uit beginnen…

Previous ArticleNext Article