Koude handen

Als ik binnen zit en de zon schijnt op het raam, dan krijg ik al zo een heerlijk lente gevoel. Buiten ziet het er ook lekker uit, maar schijn bedriegt. Gisteren liep ik even met mijn peuter in de buggy naar de brievenbus. Ik had koude handen joh! Halverwege had ik het idee dat mijn handen eraf zouden vriezen. Zo koud voelde het. Er schoot een beeld van ‘handschoenen aan een buggy‘ door mijn hoofd. Ik had ze eens voorbij zien komen en op dat moment wilde ik dat ik ze had. De ‘handies stroller mittens’ zo heten de handschoenen die ik bedoel.

Warme handen tijdens het wandelen

De handies wanten zijn de essentiële winter accessoire voor iedere ouder, ik kom er dus eigenlijk een beetje laat mee. Maar beter laat dan nooit en wie weet hoe lang de kou nog blijft aanhouden. Ze zijn waterdicht en hebben een heerlijk zachte fleece voering. De handschoenen zijn te bevestigen aan de handgrepen van de kinderwagen door middel van een rits en kunnen hierbij de eigen handschoenen vervangen. Ze zijn aan te passen aan iedere soort buggy of wandelwagen en blijven bevestigd aan de handgrepen of het stuur. De handies kosten € 24,95 en zijn er in de kleuren taupe en zwart. Ze zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen (1 size fits all).

buggy handschoenen

Ook warme handen op de fiets

Naast deze handige buggy accessoire, is er in hetzelfde straatje ook soortgelijke handwarmers voor op de fiets. Namelijk de Wobs, warm on bikes. Handschoenen die je aan je fietsstuur bevestigt. Waarom zou je je handschoenen aan het stuur vast willen hebben, kun je jezelf afvragen?

Nou, koude handen op de fiets is niet fijn. Schakelen tussen je versnellingen, of je handremmen in knijpen is met halfbevroren handen, of met dikke wanten of handschoenen niet te doen. Om dit dus makkelijker én veiliger te maken, zijn de Wobs, ook wel handmof of stuurmof genoemd. Maar hoe dan ook, deze handwarmers voor op de fiets zijn een must-have tijdens de koude winterdagen.

 

 

 

Previous ArticleNext Article