Moeder bijna levend begraven onder de puinzooi

Een moeder van drie kinderen, die wegens de epidemie al een tijdje vanuit huis werkt en zo nu en dan met haar kinderen, die van school in quarantaine moeten, zit opgescheept, is bijna levend begraven onder de puinzooi. Ze nam het besluit om het opruimen en schoonmaken een week te skippen en uiteindelijk werd alle rotzooi die haar gezin tijdens deze week produceerde bijna fataal.

Gisteren nog werd deze moeder van drie uit het puin gehaald, dat voornamelijk bestond uit rondslingerende werkbladen, wikkels van snoepjes, kledingstukken en talloze sokken. Nadat de moeder van drie onder het puin vandaan was gehaald, werd zij naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

“Ik wilde gewoon een keertje vrij zijn en niet de godganse dag bezig zijn met de troep achter de reten van mijn bloedjes op te moeten ruimen. Ik had de hoop dat mijn kinderen het signaal wel zouden oppakken, maar helaas, ze bleven maar doorgaan met gamen. De puinzooi groeide maar door tot aan het plafond. Gelukkig opende onze buurvrouw de schuifdeur, waardoor een deel van de puinzooi in de achtertuin terechtkwam, en ik weer boven kwam drijven”, aldus de moeder van drie.

De held van de dag, de buurvrouw die graag anoniem wil blijven, geeft verder geen commentaar over deze gebeurtenis.

De man en de drie kinderen van de moeder van drie zijn op wonderbaarlijke wijze ongedeerd gebleven. De oudste van de drie kinderen verklaart: “Ik zat gewoon in mijn gamestoel toen het allemaal gebeurde en ik denk dat ik het niet heb gemerkt. Ik dacht dat m’n moeder, zoals gewoonlijk, gewoon dramatisch aan het doen was.” Er werd nog aan hem gevraagd of dit niet heel simpel voorkomen had kunnen worden, waarop hij met zijn ogen rolde en wegliep.

Ook nummer twee van de drie kinderen wilde wat kwijt. “Ik zat net zo lekker in een potje en ik had echt even geen tijd om naar mijn moeder te luisteren. Zei ze eigenlijk wat dan? Wat zei ze? Ik heb niks gehoord hoor!”

Aan de moeder van drie werd nog gevraagd of zij spijt heeft van het incident. De moeder van drie antwoordt: “Het is jammer dat ik nu het hele huis in de fik moet steken om het te kunnen herstellen, maar ik ben helemaal bijgekomen in het ziekenhuis. Ik heb niet hoeven koken of schoonmaken. Ik kon de hele tijd lekker liggen, mijn eten werd gebracht en ik heb zonder gestoord te worden, alle trendings van Netflix uit kunnen kijken. De volgende keer pak ik het wel anders aan. Ik denk dat ik dan eerst de kinderen en de man het huis uitzet, voor ik een week vrij neem.”

Afbeelding: Shutterstock

Previous ArticleNext Article