Een supergrote kleurplaat

“Mam, wil je met mij tekenen?” of “Mam, kom je knutselen?” “Ja, ik kom zo…” “Maham, kom nou” “Jaja, ik kom er aan!”

Mijn kleuter is een creatief kind. Er gaat geen dag voorbij dat ze niet geknutseld heeft. Elke dag trekt ze alle knutselspullen uit haar knutselkast. Maar ze maakt haar kunstwerken het liefst samen. Samen met mij. En ik vind kleuren en knutselen leuk, maar mijn creatieve brein is niet zo groot als dat van mijn kleuter.

Supergrote kleurplaat van KEK Amsterdam

Mijn kleuter was ook erg verrast toen ik haar riep om te komen kleuren. En ze was nog meer verrast toen ze de kleurplaat op de grond zag liggen. “Wow, die is groot!!” Vol overgave begonnen we samen aan de supergrote kleurplaat van KEK Amsterdam.

KEK grote kleurplaat

Telkens als ik iets had ingekleurd, riep mijn kleuter “Oooh, wát mooi!” En toen ze zag dat ik heel snel een tak kon inkleuren, was ze diep onder de indruk. Wat kon ik dat snel! Ze was duidelijk erg enthousiast over mijn tekenkunsten. Maar zelf kan ze er ook wat van. Ze kleurt de blaadjes, de vogeltjes, ze is helemaal in haar nopjes. Dit is echt haar ding. Ze vindt de supergrote kleurplaat van KEK Amsterdam zelfs zo mooi, dat als hij af is, hij aan haar roze muur moet komen hangen.

Ze is nog wel even aan het kleuren

De supergrote kleurplaten zijn online te bestellen via kekamsterdam.nl en kosten € 7,95 per stuk. Iedere kleurplaat is apart verpakt en wordt handzaam teruggevouwen tot een A4’tje. De afmeting van één kleurplaat is maar liefst 91,4 cm bij 150 cm. Dat zijn ruim 22 A4’tjes aan elkaar!  Ze zijn gemaakt van stevig, 80 grams papier en geschikt voor stiften, kleurpotloden en verf.

KEK kleurplaat

Winnen
Wil jij ook samen met je kleintje zo een supergrote kleurplaat van KEK Amsterdam inkleuren? Je kunt er één winnen! Laat mij hier op het win-formulier weten welke 3 thema’s er zijn van deze KEK Amsterdam kleurplaten.

Winactie is verlopen
Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Wat ontzettend leuk zeg, dit ga ik onthouden voor Sinterklaas! Echt iets voor mijn knutsel- en kleurgrage dochter… die zou dit fantastisch vinden. En wat leuk om het daarna een mooi plekje te geven.
    De 3 thema’s zijn Naar de sterren, In het bos en In de stad.

  2. Oeps nou heb ik het antwoord híer neer gezet ;-)! Sorry… (het mag wel weg hoor)