DIY voor kleine beauty meisjes (en jongens)

Een Barbie met stekelig haar? Een babypop met oogschaduw? Komt dit je bekend voor, dan heb jij waarschijnlijk een kleintje die dol is op make-up, haarfrutsels en dat soort spul in huis.

Het is heelijk om met zo’n kleintje een beauty middagje houden. Lekker tutten met maskertjes en elkaars haren mooi maken. Misschien een beetje make-uppen en niet te vergeten om de nageltjes te lakken. Maar sommige beauty kindjes zijn niet te stoppen. Voor diegene hebben we hier een hele leuk én simpele DIY!

Nageltjes lakken

Nu kun je natuurlijk keer op keer je nagels laten lakken door je kleintje. Maar uit ervaring weet ik inmiddels dat iedere keer nagellak erop, nagellak eraf, niet heel lekker is voor je nagels. Daar is dus een heel simpele en leuke oplossing voor. Je hebt alleen maar een stuk karton, een stift, een schaar en natuurlijk een potje nagellak nodig.

DIY om nagels te lakken

Zoals ik al zei, deze DIY is heel simpel. Je trekt je handen over op een stuk karton. Je tekent de nagels op de juiste plek en vervolgens knip je de handen uit. Nu hoef je alleen nog maar een potje nagellak aan je kleintje te geven en hij of zij kan losgaan op de kartonnen nagels.

Hier kun je je kleine beauty lover wel even zoet mee houden, want je kunt natuurlijk zoveel handjes uitknippen als je wil. En wat ook heel leuk is, is dat je kleintje kan oefenen op mooie nail-art versieringen!


Previous ArticleNext Article