Vingino bij Schweigmann.nl

Eerder schreef ik al over de webshop van Schweigmann.nl. Dat ze er van die fijne merken verkopen, onder andere Z8. Maar ook het mega populaire Vingino hebben ze in hun assortiment, in de maten 62 tot met 176. Dit Nederlandse merk heeft altijd zo een stoere uitstraling! Echt een merk voor stoere binkies! En hoewel ik van meisje-meisjes hou, ik hou ook van stoere chicks.

Spijkerrokje van Vingino

Sowieso zijn de spijkerbroeken van Vingino geweldig. Voor mijn peuter moet ik het wel hebben van de ‘slim fits’ vanwege zijn smalle billen. En het spijkerrokje van Vingino is ook elk seizoen standaard te vinden in de kledingkast van de meiden, een echte must-have! Maar ook de shirts, vesten en jurkjes van dit merk zijn uitermate hip en stoer. Een outfit van Vingino maak je compleet met één van de accessoires, zoals een stoere hoed, sjaal en/of muts.

Vingino winterjas

De winterjassen van Vingino doen het ook altijd erg goed. Moet je nog een winterjas voor je kleintje hebben? Bij Schweigmann.nl zijn alle winterjassen nu met 25% korting. Heb je die winterjas die aan twee kanten draagbaar is gezien? Hij is handig en gaaf!

Vingino Girls

1. Wat mij betreft is dit een echte Dare-to-ware winterjas! >> Nu €47,46 – Vingino winterjas Tilly animal print.  2. Ik blijf in de dierenprint-stijl. En die kleurcontrast van de letters, gaaf! Dare-to-ware? >> €34,95 – Vingino longsleeve Lonita. 3.  De must-have, ieder seizoen! >> €49,95 – Vingino spijkerrok Felicia. 4. Nodig in de winter en gewoon een gaaf setje om je Vingino outfit af te maken.  >> €34,95 – Vingino muts en sjaal set Victoria.

Vingino Boys

1. Een roze shirt voor de jongens moet tegenwoordig wel kunnen toch? Ik vind van wel en voor degene die van niet vinden, de gele variant is ook gaaf! >> €34,95 – Vingino longsleeve Janos. 2. Wauw, dat vind ik een mooie kleur spijkerbroek. En hij is nog skinny stretch-fit ook. >> €59,95 – Vingino jeans Artino. 3. En daar is de ‘aan twee kanten draagbare winterjas’. >> Nu €74,96 – Vingino winterjas Tammo.

 

Previous ArticleNext Article