Shoppen bij de Zeeman, deel 1

Afgelopen zomer gingen wij naar de dierentuin. Mijn dreumes was toen ziek en daardoor zo nu en dan misselijk. Onderweg spuugde zij zichzelf helemaal onder. We deden haar een nieuw setje kleding aan en hup, we gingen weer door. Maar na de tweede keer, kwam ik wel in reservekledingnood. We besloten om in de buurt een Zeeman of iets dergelijks te zoeken, om even wat kleertjes in te slaan voor die dag. Zo gezegd, zo gedaan. We vonden zowaar een Zeeman en ik sprintte even door de winkel om wat kleertjes in maat 80 te verzamelen. Heel kieskeurig was ik niet, want de kleertjes waren toch als reserve voor die dag. Mijn dreumes knapte die middag weer op en het was een leuke en gezellige dag, en de reservekleertjes bleven nieuw.

Zeeman is zo gek nog niet

Later, toen ik de kleertjes nog eens goed bekeek, waren ze eigenlijk best leuk! Helemaal niet alleen voor ‘reserve’ maar gewoon leuk om te dragen. Die Zeeman is zo gek nog niet, dat moest ik onthouden.

Je raadt het al, die gedachte raakte in de vergetelheid. De Zeeman zat nog niet in mijn ‘shop-systeem’. Tot twee weken geleden. Ik werd weer geïnspireerd door een persevent van niemand minder dan de Zeeman. Buiten spelen was het thema. Mijn kleintjes gingen helemaal los met de spelletjes als hinkelen, knikkeren, bellenblazen en stoepkrijten en ik kon de zomercollectie van de Zeeman bewonderen. En wederom was de collectie zo gek nog niet! Heldere en vrolijke kleurtjes, coole printjes en fluor accenten. En vooral zeer betaalbare kinderkleding waarmee uitstekend buiten gespeeld kan worden.

Zeeman Valerie

Shoppen bij de Zeeman

Mijn dreumes draagt een jurkje met een fijn bloemetjes all-over print. En een felgeel accentje aan de mouwtjes en hals. €4,99 Met een stoere look-a-like spijkerlegging. Het super zachte groene vestje met sterretjes kon ik ook niet laten liggen.

Previous ArticleNext Article

3 Comments

  1. Ja bij Zeeman moet je echt af en toe binnenwandelen. De basics zijn fijn – rompers en zo en de jurkjes en vestjes zijn altijd up 2 date en betaalbaar. Voor jongens ook want ik baaldr ervan dat de collegejacks alleen in typische jongenslook waren en niet ook een meisjes variant. Het berenpak heb ik ook, was super toen ons smurfje nog klein was en t wat guurder werd.

    1. Voor mijn zoontje kon ik helaas niet slagen. Ik had een overhemd, maar daar verzuipt hij in. Hij is zo smal, ik moet het voor hem echt bij de smalle merken zoeken.