De schoenen trends voor meiden dit najaar

Kindervoetjes groeien als kool! Regelmatig nieuwe schoenen aanschaffen is dan ook onvermijdelijk. En wanneer je dan toch nieuwe schoenen moet kopen voor je kleintje, kun je beter meteen maar voor die toffe trendy schoenen gaan, vind je niet? In dit artikel bespreken we de schoenen trends voor meiden dit najaar.

Cowboy? Cowgirl!

De cowboylaarsjes gaan al een tijdje mee. De trend werd natuurlijk ooit gezet in het Wilde Westen en er was een tijd dat je alleen als linedancer deze laarsjes droeg. Maar de afgelopen jaren zijn de cowboylaarsjes helemaal omarmd in de schoenenmode wereld en kan iedereen met deze stoere laarzen shinen. Cowboylaarsjes voor meiden zijn dan ook nog steeds een trend dit najaar. Laarsjes met franjes, veertjes, sterren en andere stoere stiksels, het kan allemaal op de cowboylaarsjes en wij vinden dat heel tof!

Bikerboots!

We blijven nog even aan de stoere kant en gaan van de cowboylaarsjes naar de bikerboots! De trend van de bikerboots gaat ook al een aantal seizoenen mee, we kunnen er dus geen genoeg van krijgen! Bikerboots zijn dan ook lekkere stevige schoenen die wel tegen een stootje kunnen. Wel zo handig voor meiden die graag buiten ravotten en spelen. Daarbij zien ze er ook gewoon heel tof uit. Zeker als je kiest voor een schoen met een gaaf detail, bijvoorbeeld een stoere ster, een luipaardprint of zelfs een shiny gouden bikerboot!

De Chelsea boots

In het najaar geven we onze kleintjes graag boots aan hun voetjes. Boots zijn nu eenmaal stevige stappers die de kindervoeten goed beschermen. Heb jij nou een kleine meid die de cowboylaarsjes en de bikerboots iets ’too much’ vinden, dan raden we de chelsea boots voor je meisje aan. Deze lage boots zijn te herkennen aan een elastieken inzet. Zwart is toch wel de basis voor dit laarsje, maar een combinatie met een animalprint (luipaard-, zebra- of tijgerprint, het kan allemaal) of een klein detail van lakleer is ook erg wenselijk. Nadeel hiervan, omdat het meestal schoenen zijn waarbij de neus is gemaakt van lakleer, dat de neus een plek van de schoen is die vaak als eerste beschadigd raakt en lakleer kwetsbaarder is dan ‘gewoon’ leer.

Regenlaarsjes trend

Waar je een aantal jaren geleden alleen nog de meest saaie regenlaarsjes of regenlaarsjes in de vorm van een krokodil of brandweerwagen zag, zijn regenlaarsjes anno 2022 geweldig trendy! Met de stoere metallic kleuren tot aan luipaardprintjes én dankzij de geweldige ontwikkeling in het comfort van regenlaarsjes, zijn regenlaarsjes een must voor in de schoenengarderobe van ieder kind.

Witte winter

En als laatste willen we nog even iets kwijt over de kleurentrend! Als het aan de schoenenmode ligt, wordt het namelijk een witte winter. Witte sneakers en sandalen waren we ’s zomers wel gewend, maar de witte boots voor in de winter heeft even tijd nodig gehad. Komend seizoen zijn we er helemaal klaar voor! En met een goede poetsdoek blijven die witte boots van je kleintje hopelijk ook wit…


Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.