Pimp het met kledingconfetti

Wat klinkt dat leuk, kledingconfetti! Het klinkt niet alleen heel erg leuk, het eindresultaat is ook heel leuk. Maar voordat je een uniek Tufft-confetti shirt heb, moet je wel over enig ontwerptalent beschikken. Ik besluit dat mijn kleintjes dat talent in huis hebben en ik heb ze zelf hun gang laten gaan met circa 8 sterren. Kledingconfetti-sterren wel te verstaan, eigenlijk zijn het gewoon kleine strijkapplicaties, maar kledingconfetti klinkt écht vele malen leuker!

tufft-kledingconfetti

Goed, ik laat mijn kleintjes dus los om een kerstshirt te fabriceren met de kledingconfetti. Mijn kleintjes zijn in deze echte doeners. Niet denken, maar hop hop, gewoon lekker doorplakken. De zesjarige komt vrijwel direct met een leuk ontwerp en is ook meteen tevreden. De peuter heeft er ook erg veel lol in, maar met het eindresultaat blijkt hij niet tevreden. Of ik hem even wil helpen met de sterren recht te leggen. Maar natuurlijk en voor mijn gevoel heb ik het shirt gered. Hoewel het moeilijkste deel nog moet komen: het strijken.

Het is zo simpel, toch gaat er bij mij altijd wel wat fout in het strijkproces. Misschien omdat strijken sowieso mijn hobby niet is? Ik volg de instructies toch echt stap voor stap op. Twee sterren op de schouders van de zesjarige laten bij het aftrekken meteen los, helaas. Gelukkig is ze nog steeds tevreden met het eindresultaat van het kerstshirt. Zo tevreden dat ze het shirt de volgende dag meteen naar school aan wil.
Het blijft bij die twee mislukte sterren, want het shirt van de peuter gaat zowaar in één keer goed.

kleding-sterren

De kledingconfetti van Tufft is een hit! De pijltjes, veertjes en hartjes zijn ook nog onwijs leuke printjes waar we graag nog eens een confetti-shirt mee maken! Maar ook de strijkapplicaties zijn erg leuk vormgegeven. Leuk extraatje; als je nu een bestelling boven de € 10,00 plaatst, ontvang je een gratis rendier. Ook leuk voor een kerstshirt.

review

 

Previous ArticleNext Article

1 Comment