Peuter in Tumble ‘N Dry #2

Vanavond maak ik de winnaar van het € 100,00 shop tegoed bij Tumble ‘N Dry bekend. Ik kan wel zeggen dat het een populaire winactie was. Logisch, want de prijs is natuurlijk ook fantastisch!

Eerst nog één keer mijn peuter in het fijne merk. Mijn peuter denkt af en toe dat hij een superheld is. Hij springt van de ene bank naar de andere bank en maakt daar, naar zijn idee, erg stoere geluiden bij. Daarom past dit T’ND hero-shirt zo goed bij hem.

hero t'nd

Heroes are born not made. En zo is het! Hij is een geboren held, net als alle andere superhelden, die een superheld willen zijn.
Ik heb het volgens mij al vaker gezegd, rood is echt een prima kleur bij mijn peuter. Mooi contrast bij zijn huid en blonde haren.

hero t'nd 2

Ook ben ik helemaal weg van de slim fit denim die hij hier draagt. Een mooie donkere look, stoer voor het najaar en de winter. De pasvorm is wederom perfect. Door de verstelbare tailleband kan het broekje precies pas gemaakt worden. Geen geklungel met een riem, want het is toch altijd een lastig dingetje voor een 3-jarige om die zelf vast te maken.

Deze denim kost € 37,95 en het hero shirt € 24,95

Prima prijzen voor een kinderkledingmerk met een fijne kwaliteit en, belangrijker nog, een geweldige pasvorm. Voor mijn peuter is Tumble ‘N Dry echt één van mijn favorieten merken!

Gesponsorde post ©

 

 Kijkje achter de schermen? Volg Voormijnkleintje.nl op Instagram

Pin It
Previous ArticleNext Article

7 Comments

  1. Ik heb bij een eerdere post over dit merk al een reactie gegeven, maar ik zie deze nergens meer terug. Ik heb toen mijn favoriete item uit de collectie doorgegeven. Kreeg toen de melding dat de webhost toestemming moest geven voor plaatsing. Heb je mijn reactie wel ontvangen?

    Groetjes,

    Mayke

    1. Ja ik heb alle reacties ontvangen en anders kun je het even via het win-formulier proberen onder het kopje ‘winnen’

  2. Ja dit zou erg leuk zijn voor mijn stoere zoon! Kan ik nog meedoen? ?