Peuter in Tumble ‘N Dry #1

Zoals ik vorige week al zei; ieder seizoen heb ik wel een aantal items van dit merk in de kledingkasten van mijn kleintjes hangen. Vooral in de kledingkast van mijn peuter, want het is alsof het merk gemaakt is voor hem. Stoer, geweldige pasvorm en een fijne kwaliteit.

Hier draagt mijn peuter drie items uit de Boys MID collectie van Tumble ‘N Dry. Het shirt (€27,95) heeft leuke details, zoals de drie verschillend gekleurde knoopjes op de hals. Lekker speels zijn ook het borstzakje, de mouwen en de hals, waardoor het lijkt alsof er een shirt onder zit. De pasvorm is zoals ik gewend ben. Mijn mannetje groeit nu maat 104 in, wat met broeken wel eens lastig is. Door zijn smalle billen, heupen en benen zit maat 98 perfect en 104 lijkt meteen een stuk ruimer. Toch heeft hij deze maat (104) nu echt nodig.

Tumble 1

Ik heb dit shirt gecombineerd met een ribbroek in de bruinachtige aardkleur sienna (€42,95). Hoewel ik altijd neig naar de slim fit, is dit een broek met een regular fit. Dankzij de verstelbare tailleband past de broek prima en het staat hem super!  Door de soepele en het zachte katoen draagt de broek heel comfortabel. En aangezien hij tegenwoordig graag een wat breakdance-achtige moves maakt, is een beetje comfort wel op zijn plaats. De grof gebreide muts (€ 14,95), maakt zijn outfit helemaal af! Wat is hij stoer! Ik kan hier uren naar kijken.

tumble 2

Zin gekregen in shoppen? Alle items zijn onder andere verkrijgbaar in de webshop van Tumble ‘N Dry. Ook kun je nog meedoen met de fijne winactie met €100  shop-tegoed te besteden bij Tumble ‘N Dry!

Kijkje achter de schermen? Volg Voormijnkleintje.nl op Instagram

Pin It

Previous ArticleNext Article

3 Comments

  1. Pingback: Peuter in Tumble ‘N Dry #2
  2. Pingback: Sale goes on: ook bij Tumble ‘n Dry