Minipeuter in Cakewalk

Cakewalk1

De feestdagen komen er weer aan en wat is er nou leuker dan te shoppen voor je kleintjes voor de feestdagen? Ik kan sowieso weinig bedenken dat leuker is dan shoppen voor mijn kleintjes. Maar een feestelijk outfit zie ik graag! Cakewalk is de afgelopen jaren één van mijn favoriete merken geworden voor mijn meiden. De meeste items van het merk Cakewalk, hebben net even die extra’s die het merk zo mooi maken. Een mooie print, een fijne stof of een geweldig leuk model. Al deze ingrediënten vind ik terug in het jurkje dat de minipeuter hier aan heeft.

Cakewalk

Net als bij de zesjarige vind ik de donkerblauwe kleur bij de minipeuter ook fantastisch staan. Deze kleur trekt mij altijd, er ligt meer donkerblauw dan roze in de kasten van de meiden. Maar donkerblauw hoeft zeker niet meteen ‘stoer’ te betekenen. Dat bewijzen het model en de print van dit Cakewalk jurkje wel. De strokenrok met tule aan de onderkant is über-schattig en ook de subtiele hartjesprint gecombineerd met de kleurrijke bloemenprint, maken dat het jurkje in de categorie ‘meisje-meisje’ valt.

cakewalk2

Ik krijg echt een feestelijk gevoel van deze jurk. Maar het jurkje is zeker niet alleen voor de feestdagen! Door de fijne stof, een soepele tricot, is het óók een alledaags jurkje.

Meer over het superleuke meisjesmerk Cakewalk vind je hier.

Previous ArticleNext Article

3 Comments

  1. Hahahaha, ik hou van roze, maar peuter zelf (meisje dus) is dol op blauw. In alle schakeringen, van turquoise tot donkerblauw. Bij ons ligt er dus een flinke mix van deze kleuren in de kast. Overigens – Mila heeft bruin haar en blauwe ogen – is rood ook een kleur die haar mooi staat. Van de week had ik een outfit bedacht (samen met Mila overigens. Ze kiest erg graag alleen of samen uit) in felroze met rood. Super!

    1. Ja rood, paars en fel roze staat hier ook heel mooi bij de meiden (rood bij de jongen overigens ook)! Vooral bij de oudste heeft licht en liefelijk roze nooit gepast.

  2. Pingback: Meisjesmerk met de X-Factor: Cakewalk