Bep en Co en een beetje van Fenne

SONY DSC

Mijn kleuter heet Fenne, zoals je ziet. Er komt vast een tijd dat ze zal zeggen: “Hoe hebben jullie zo een naam kunnen bedenken??” Maar voor nu is ze er trots op! Ze mocht een shirt ‘ontwerpen’ bij de webshop van Bep & Co. In deze shop kun je heel gemakkelijk van een duurzaam basicshirt, een uniek en tof exemplaar maken.

Hartjes voor Fenne

Hartjes! Dat was haar eerste wens. Ik had niet anders gedacht, aangezien ze de hele dag overal hartjes op tekent. We vonden tussen alle leuke ontwerpen een groot hart, met hartjes erin. Schot in de roos, beter kon niet. Toen kwam het voorstel om haar naam erin te maken. Eigenlijk dacht ik dat ze dat aanbod af zou slaan, maar ook daar zag ze wel wat in. “Handig, want dan kan iedereen zien dat ik Fenne heet.”

Appeltje

Als laatste kwam de kleurenkeuze. Samantha, de eigenaresse van Bep & Co liet mij een appeltjesgroen shirt zien, met een rode appel! Ik vond hem geniaal. Mooie contrasten, dat groen met rood, en het appeltje maakte het shirt compleet. Ik probeerde mijn kleuter om te praten om toch voor het appeltje te gaan. Maar ze bleef trouw aan haar hartjes en naam. Dus het appeltje staat op mijn verlanglijstje. De kleurencombinatie kon ze wel waarderen en zo besloot ze dat het shirt af was.

Brievenbus pakketje

Zo gezegd, zo gedaan. Een paar dagen later lag er een super leuk pakketje in de brievenbus. Heerlijk als een webshop aandacht besteed aan het verpakken van je bestelling. Dat maakt het uitpakken namelijk nog leuker! Toch blijft het altijd spannend tot het laatste moment. Voldoet het aan de verwachtingen? Is het de juiste maat? Bij het zien van het shirt is mijn kleuter is net zo enthousiast  als bij het ontwerpen. De pasvorm is perfect en mijn kleuter bombardeert het shirt tot haar lievelingsshirt. Een groter compliment kun je niet krijgen.

Fenne in Bep&Co_Foto

Kijk voor alle andere gave ontwerpen van Bep & Co op www.bepenco.com

Previous ArticleNext Article

1 Comment