Mijn kleuter is een ‘echte’ vrouw

Dol op schoenen

Mijn kleuter is een echte vrouw, ze is namelijk dol op schoenen. Over kleding kan ze nog weleens moeilijk doen, maar over schoenen is ze altijd meteen enthousiast. Nog niet zo lang geleden was dat nog heel anders, toen versleet ze haar sandalen met mooi weer. En als haar sandalen niet bij het weer pasten, koos ze voor haar regenlaarzen. Maar die tijd is dus voorbij. Ze wil echte schoenen. En dat komt mooi uit, ze mag namelijk de gave sneakers van Red Rag testen. Als de schoenen binnenkomen, duikt mijn kleuter (als een echte vrouw) meteen op de schoenen. Voordat ze de schoenen aantrekt, bewondert ze met twinkelende oogjes, haar schoenen van onder naar boven. Aan de zijkant is een gave ster en ook de veters met  glinsterdraad vallen in de smaak.
Tijd om te passen. Ik hou mijn hart altijd even vast als mijn kleuter iets nieuws aanpast, het kan namelijk twee kanten opgaan. Of ze is laaiend enthousiast óf ze begint meteen als een speenvarken te krijsen omdat er een draadje verkeerd zit. Dit keer was het eerste het geval.

RedRag_Foto

Red Rag sneakers

Inmiddels zijn de Red Rag sneakers al goed gebruikt door mijn kleuter. De afgelopen weken heeft ze enkel de Red Rag sneakers gedragen. Daaruit kan ik wel concluderen dat ze de schoenen lekker vindt zitten. Ook het aan- en uittrekken kan ze helemaal zelfstandig door de rits die aan de zijkant zit. De veters kunnen dus mooi gestrikt blijven. En wat ik ook een groot voordeel vind aan deze sneakers is de kleur. Deze past namelijk bij al haar outfits.

RedRag boom

‘Echte vrouw’ die in bomen klimt

Mijn kleuter is dan wel een ‘echte vrouw’ die dol op schoenen is, met de Red Rag sneakers kun je ook prima in de bomen klimmen!

 

4760 grigio lr

Previous ArticleNext Article

14 Comments

  1. Wow! Ze zijn echt te gek! Maatje 26 of 33 voor een van mijn kleindochters!

  2. Whaaaaaa wat zijn ze gaaf! wat een WAANZINNIGE Red-Rag sneakertjes voor mijn dochtertje! Ohhhh helemaal verliefd! Ik ga hiervoor hééééééééél hard duimpjes draaien Maak me gek 😀 SPANNEND! Maatje 26 zou perfect zijn! Fijne dag, liefs Nathalie :*

  3. onze dochter zou graag deze sneakers winnen in maat 36

  4. Ik zou heel graag zo’n fijn paar sneakers winnen voor mijn prinses/metekindje! (maatje 38) Duimen maar! Wat een pareltjes! Vele groetjes

  5. Ik heb ook zo’n diva van bijna zes in huis! Maat 30 zouden we heel graag willen winnen 🙂

  6. Wat zou dat geweldig zijn voor haar. Ik weet zeker dat ze ze hartstikke leuk vindt. Graag maat 36