Coole Develab laarzen

Tot anderhalve week geleden liep mijn kleuter nog op haar sandalen. Het was ons nog niet gelukt om nieuwe winterschoenen voor haar te vinden. We hadden al wel het één en ander gepast, maar bij elke schoen die ze paste riep mijn kleuter: “die doet zeer!”. Wat dat betreft, is ze erg kieskeurig. Als er maar net een draadje of een lipje ‘verkeerd’ zit, dan trekt zij sokken of schoenen écht niet aan. De lol van het passen was er dan ook al snel af, nog maar even doorlopen op de oude gympen dus.

Develab om te testen

Maar twee dagen later ontvingen we schoenen van Develab om te testen. Toen mijn kleuter de schoenen uit de doos haalde, was haar eerste reactie: “wauw! die zijn mooi”. “Dat begint goed”, dacht ik meteen.Toen ze vervolgens de schoenen aantrok en ook nog zei: “Mama, deze schoenen zitten echt lekker”, was ik helemaal dik tevreden!

Develab schoenen, echte kwaliteitsschoenen

Want dat Develab schoenen echte kwaliteitsschoenen zijn, dat wist ik al. Eerdere seizoenen hadden mijn kleintjes ook op Develab schoenen gelopen, volop gebruikt, maar ze waren nog lang niet versleten. Over de kwaliteit twijfelde ik dus niet, maar het blijft altijd een verrassing of mijn kleuter iets lekker vindt zitten.

Inmiddels heeft mijn kleuter de Develab laarzen goed ingelopen en wil ze geen andere schoenen meer aan.

Develeab meiden laars

Eind goed, al goed. Een blije kleuter is een blije mama.

Nieuwsgierig naar de andere gave schoenen van de Develab wintercollectie? Check dan de site van Develab en ontdek wat het mooie schoenenmerk te bieden heeft!


grigio

Pin It
Previous ArticleNext Article

15 Comments

  1. Ik maak heel graag kans op deze schitterende Develab laarzen voor m’n dochtertje Sifra in maat 27.

  2. Het had mijn dochter kunnen zijn, want ze is echt precies zo, maar deze laarsjes zijn echt geweldig stoer en hip ik weet zeker dat ze deze ook wel wil passen en wil dragen.
    Echt een geweldige leuke actie!

  3. Echt ontzettend leuk, lekker stoer, eigentijds en super mooi! Mijn dochter heeft maat 23, weet niet vanaf welke maat ze gaan, maar waag toch graag een kansje, niet geschoten altijd mis….. 🙂

  4. Het zou echt superleuk zijn om deze te winnen!!mijn dochter heeft maat 27!!!

  5. Mijn zoontje loopt ook altijd op Develabs. En nu mijn dochtertje ook aan de schoenen moet zou ik graag voor mijn dochtertje ook een paar Develabs winnen. Zo staan ze er allebei superstoer op!!