Chaos-and-order zomercollectie 2014

Na zo een weekend als afgelopen weekend gaan mijn handen jeuken. Ze moeten echt door de kledingkasten heen. Winter eruit, zomer erin! Heerlijk, ik kan niet wachten. Vanaf half januari ben ik mijzelf al helemaal lekker aan het maken met de nieuwe zomercollecties. Zo kwam er ook weer een nieuwe zomercollectie van Chaos-and-Order voorbij.

Lekker veel kleur

KLEUR+KLEUR=CHAOS dat is dit jaar het thema, ik houd ervan! Ruitjes combineren met mini-polkadots, kleurige strepen met XXL-stippen, alles is mogelijk bij Chaos-and-Order. Héél veel kleuren, dessins en retroprints, alles van de collectie is weer eenvoudig te mixen & matchen.

cao girls Foto

Miss Chaos

Mijn favoriet! Ik kwam het rode patroontje al tegen bij Miss Chaos en was al een beetje verliefd. Ook voor de kleine meisjes is dit patroontje geweldig en leuk gecombineerd met een hartjes patroon. En zowel rood als blauw staan mijn kleintjes, vind ik, altijd erg mooi. Een must-have dus!

COA boys kopie

Chaos-and-Order valt smal

Volgens mij heb ik al vaker geroepen dat Chaos-and-Order een perfect merk voor mijn peuter is, omdat het zo prachtig smal en aansluitend valt. Het rode vest vind ik echt een topper. Echt zo een vest waar het kleine ventje in gaat ‘wonen’. En uiteraard mag een oranje shirt dit jaar niet ontbreken. Komend voorjaar en zomer zal er heel wat oranje gedragen worden.

 

 

Previous ArticleNext Article

5 Comments

  1. voor een jarige job met een eigen smaak, is deze actie helemaal RAAK

  2. Topmerk! Wordt helemaal vrolijk van de printjes en kleuren. Wil nog heeeel graag een oranje shirt voor mijn ventje, dus ik hoop op een beetje geluk,

  3. Echt héél leuk……ik zou idd zo al de winterkleding uit de kast halen en de gezellige vrolijke zomerkleding er weer in…….maarrrrrrr dat zal wel iets te snel zijn, want er komt vast nog wat regen, kou, storm, sneeuw (?) aan…….!! Nu dubbel genieten……….een setje van chaos and order hang ik graag alvast tussen de dikke wintertruien 🙂

  4. Zulke leuke fleurige kleuren, we zijn er helemaal weg van!! Nu met deze heerlijke zachte dagen krijg je wel zin in zulke leuke vrolijke kleuren!! Ik zou het super vinden voor onze stoere boy!