Budget kampeervesten shoppen bij de Action

Ik heb een soort geromantiseerd beeld van het voorjaar. Bbq, rose, kleintjes spelen in hun zomerkleertjes in het heerlijke zonnetje. Zo een beeld dus. En ik weet niet hoe ik erbij kom om telkens te denken dat het in de meivakantie prachtig weer is, aangezien het een jaar geleden ook al meer weg had van een herfstvakantie. Helaas ziet het weer er dit jaar wederom niet veelbelovend uit. En toch blijf ik stug volhouden dat we in de meivakantie makkelijk kunnen kamperen. In Nederland. Want het is meestal prachtig weer… ??

Warme vesten voor de meivakantie

En zo vertrekken wij binnenkort, in de meivakantie dus, weer voor een kampeervakantie in eigen land. En hoe dichterbij het komt, hoe kouder ik het krijg. Hoog tijd dus om een paar extra warme vesten voor de kinderen (en mezelf) aan te schaffen.

Aangezien ik kampeerkleding graag voor een habbekrats shop, alleen al om hoe goor je kleding na een weekje kamperen in Nederland wordt, kwam ik bij de Action terecht. Daar vond ik de budget fleece vesten van New Basic voor het mooie prijsje: € 4,99. En ze staan nog best leuk ook. De vesten zijn mooi afgewerkt en de meisjesmodellen zijn een beetje getailleerd. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat de vesten voor het kamperen lekker warm zijn. En dat zijn deze warme vesten van de action. Ze doen qua warmte echt niet onder aan een vest van Jack Wolfskin.

action

Toch blijft shoppen bij de action ‘gevaarlijk’. Je gaat er namelijk naartoe voor één dingetje, een warm vest en je komt bij de kassa met een mand vol met ballen, knutselspullen, slippers en nog veel meer prullen-zooi. En dan ben je als nog een flink bedrag aan het aftikken.

Je bent gewaarschuwd!

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Zo herkenbaar 🙂
    Heb n Action 10 min lopen bij mij vandaan. ..veel te makkelijk en ja ook ‘gevaarlijk’, voor t goed en wel door heb is je mandje vol.