Baobab

Jeej! Daar wordt ik blij van. Weer een leuk nieuw merk op de Nederlandse markt. Baobab genaamd. En Baobab is een stijlvol & funky ‘alledaags’ kledingmerk voor baby’s, peuters en kinderen van 0-10 jaar, ligt dus helemaal in mijn straatje. Het merk Baobab is bedacht door ontwerper en mama, Belinda Blooman. De kleding wordt ontworpen in Australië en geproduceerd in India van gecertificeerde biologisch katoen en van een zeer hoge kwaliteit en dat voel en zie je echt! Baobab is in Australië bekend geworden vanwege het ontwerp, eenvoudige detaillering en de kenmerkende grafische prints. En nu is Baobab druk bezig met het veroveren van Nederland.

Ik ben erg enthousiast over dit fijne merkje. Het mooie vest wat ik heb voor mijn smalle peuter, past hem enorm goed. Het sluit echt prachtig aan. Ook de kleur van het vest behoort tot mijn favoriete, zelf na een aantal keer wassen (want dat is vaak nodig bij mijn peuter) blijft de kleur als nieuw.

bo

Mijn kleuter heeft een leuk zomerjurkje van Baobab. Een jurk is al snel goed bij mijn kleuter, maar met dit jurkje is ze wel erg blij! Het valt zo lekker luchtig en het jurkje is van een fijn draagbaar stofje. Mooie sandaaltjes eronder voor een chique look en gave gympen eronder voor een stoere look!

fenne baobab

fotofenne baobab

En mijn kleinste kleintje dartelt rond in de geweldige jumpsuit van Baobab. Het zoete kleurtje, het modelletje en natuurlijk het grietje wat het pakje draagt laat mij volledig smelten!

valerie baobab

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Pingback: Orange agency | Zomeritems op voormijnkleintje.nl