Achtervolgd door Bomba

Al maanden word ik achtervolgd door een jurkje in maat 110, voor mijn dochter dus. Soms heb je dat wel eens, dan zie je een kledingstuk en ben je gewoon verliefd. Helaas zijn dat meestal kledingstukken die (voor mij) te duur zijn. En in mijn geval zijn het meestal kledingstukken van Bengh of Bomba meisjeskleding. Wachten op de uitverkoop dan maar, eenmaal in de uitverkoop is het jurkje eigenlijk nog te duur. Ik moet tenslotte nog twee snel groeiende kindjes kleden.

Vergeet het maar!

Laat ik het jurkje maar vergeten, mijn dochter ziet er prima uit en haar kast is ook goed gevuld. Maar dan kom ik per ongeluk op een webshop terecht en wat komen we daar tegen… Je raadt het al! Dat jurkje dat mij al maanden achtervolgt. En nu nog meer in de uitverkoop en ook nog in de juiste maat. Zou het zo moeten zijn? Ja het moet zo zijn, dit kan ik niet laten liggen en ik klik door. Dat jurkje is nu van mij, uuhhh van mijn dochter.

 

bomba zomerjurkje

Genieten van de kleintjes

En daar loopt ze dan, te zwieren in haar prachtige stroken jurkje van Bomba. Ik altijd genieten van mijn kleintjes, maar wanneer ze toffe kleding dragen, geniet ik extra. Gelukkig heb ik nog veel meer kunnen scoren in de uitverkoop. En zomerjasje, een rokje van Bengh en voor

Wil jij nog zomerkleding in de uitverkoop shoppen? Dan moet je Bomba zeker niet overslaan! Want Bomba meisjeskleding is natuurlijk het leukst om te kopen in de sale.

Pin It
Previous ArticleNext Article