Robot bingo – printable

Ben je druk bezig met het organiseren van een robot kinderfeestje? Dan mag deze speciale robot bingo niet ontbreken!

Bingo is een top spelletje tijdens een kinderfeestje! Het een is super easy spelletje om kinderen mee te vermaken. En als je ervoor zorgt dat er prijsjes te winnen zijn, dan zijn kinderen sowieso enthousiast. Maar iets lekkers winnen is natuurlijk ook een optie! Speciaal voor een robot kinderfeestje, hebben we deze robot bingo gemaakt om zelf te printen.

Robot bingo printen

Hieronder kun je de printable voor de robot bingo heel makkelijk bestellen en betalen met iDeal. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Wanneer je de robot bingo hebt uitgeprint, knip je de 30 getallen uit. Dit hoef je niet heel precies te doen, je kunt er ook gewoon kaartjes van knippen. Vouw ze op en hussel de kaartjes goed door elkaar. (Je kunt er ook voor kiezen om de getallen af te kruisen, net wat je zelf makkelijker vindt.)

Wanneer je de robot bingo gaat spelen, geef je ieder kind een eigen bingo kaart en vervolgens pak je steeds een een kaartje met een cijfer erop. De kinderen kijken of ze het cijfer op hun bingokaart hebben staan. Zo ja, dan mogen ze deze wegstrepen. Wie als eerste een rij of de hele bingokaart vol heeft, heeft bingo!

Wat koop je?

kinderfeestje

De printable van de robot bingo bestaat uit het volgende:

  • 6 verschillende bingokaarten
  • Bingokaart met alle getallen
Bedrag € -
Previous ArticleNext Article