5 redenen waarom een online verlanglijstje superhandig is!

digitaal verlanglijstje

Het digitale tijdperk heeft het leven al op talloze manieren gemakkelijker gemaakt. Iets dat al een tijdje meegaat en niet meer weg te denken is, is het online verlanglijstje. Of het nu gaat om verjaardagen, kinderfeestjes of speciale gelegenheden, het gebruik van een online wensenlijstje heeft zo zijn voordelen die het traditionele pen-en-papierlijstje ver overtreffen.

Hoe maak je een digitaal verlanglijstje?

Wij hebben al meerdere malen een online wensenlijstje ingevuld en menig verlanglijstje inspiratie hebben we al regelmatig gedeeld. Maar is zo’n digitaal verlanglijstje voor jou volkomen nieuw? Geen paniek! Het maken van een digitaal verlanglijstje is eenvoudig, binnen een paar stappen heb je een wensenlijstje online staan.

  1. Kies een platform. Er zijn verschillende online platforms en apps beschikbaar voor het maken van verlanglijstjes, zoals wensenlijstjes.nl. Kies gewoon degene waar jij je het fijnste bij voelt.
  2. Maak een account. Registreer je op het gekozen platform en maak een account aan als je er nog geen hebt.
  3. Voeg cadeaus aan je wensenlijstje toe. Begin met het toevoegen van cadeautjes die jij of je kleintje graag zou willen ontvangen. Je kunt producten toevoegen via links, afbeeldingen uploaden en details toevoegen, zoals kleur, maat, enz.
  4. Pas privacy-instellingen aan. Stel in of je je wensenlijstje openbaar wilt hebben of alleen wilt delen met specifieke personen.
  5. Deel je lijst. Deel vervolgens de link naar je verlanglijstje met vrienden en familie, zodat ze gemakkelijk toegang hebben tot het wensenlijstje.
  6. Houd je wensenlijstje up-to-date. Blijf je verlanglijstje bijwerken naarmate je voorkeuren veranderen, nieuwe items ontdekt of items niet langer op je wensenlijstje hebt staan.

En zo is het maken van een digitaal verlanglijstje zo gepiept! Zoals ik al zei, wij hebben al meerdere malen een online wensenlijstje ingevuld en gedeeld. Het heeft namelijk zoveel voordelen vergeleken met het traditionele pen-en-papierlijstje. Om je te overtuigen zal ik je nog vijf redenen geven waarom een online verlanglijstje superhandig is!

Altijd en overal toegankelijkheid

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van een online verlanglijstje is de toegankelijkheid ervan. In plaats van een fysieke lijst bij te houden die gemakkelijk verloren kan gaan, kun je met een digitaal verlanglijstje altijd en overal toegang krijgen tot je wensen. Of je nu thuis bent, onderweg of op het werk, je hebt slechts een internetverbinding nodig om je lijst te bekijken, bij te werken of te delen. En nog belangrijker, iedereen met wie jij je lijstje deelt heeft hier ook 24/7 toegang toe!

Eenvoudig delen met anderen

Je hoeft niet meer met je geschreven briefje langs je ooms en tantes te gaan. Met een online verlanglijstje wordt het delen van je wensen met vrienden en familie een fluitje van een cent. En doordat ze direct doorverwezen worden naar het product dat jij graag hebben wil, hoeven ze ook niet meer langs de winkel te gaan. Ze kunnen dat wat op jouw wensenlijstje staat, direct online aanschaffen.

Voorkomt dubbele cadeaus

Dat voorkomt natuurlijk dat je allerlei cadeautjes krijgt die eigenlijk helemaal niet op je lijstje stonden. En daarbij, door je verlanglijstje online te delen, kunnen anderen zien wat er al gekozen is. Dit vermindert het risico dat je meerdere keren hetzelfde cadeau krijgt. Superhandig dus!

Up-to-date

Heb je ooit last-minute bedacht dat je je verlanglijstje wilt bijwerken? Of heb je zo’n wispelturig kind? Met een online verlanglijstje is ook dat een fluitje van een cent. Je kunt items toevoegen, verwijderen of bewerken wanneer je maar wilt.

Ook handig, sommige online verlanglijstjes sturen je meldingen wanneer er wijzigingen worden aangebracht, zoals wanneer iemand een item van je lijstje koopt.

Geen papierwerk

Het traditionele pen-en-papierlijstje kreukt, beschadigt of raakt kwijt. Met een online verlanglijstje hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Oftewel, een online verlanglijstje is een super handige manier om je wensen, of die van je kind te delen en ervoor te zorgen dat de juiste cadeaus worden aangeschaft. Dat scheelt je ook weer vragen naar het bonnetje!


online verlanglijsjte

Afbeelding: Shutterstock

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.